Annons

Annons

Horoskop 21-27/4

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Det finns några som du har något ouppklarat med. Våga ta tag i det och ha några uppriktiga och förutsättningslösa samtal. Var ärlig men samtidigt ödmjuk för andras åsikter.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du tar en sak i taget och arbetar lugnt och metodiskt. Oförutsedda händelser irriterar men du tappar ändå inte dina mål. Du är bra på att samarbeta och vet när det är läge att kompromissa.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är energisk och har många järn i elden – hur ska du få tiden att räcka till? Du måste snart prioritera det som verkligen betyder något. Du vet själv vad du helst vill satsa på.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du vill ha folk runt dig, och på fester både hörs, syns och märks du mest. Du har stark utstrålning. Romantisk är du också. Är du singel finns stora chanser att träffa någon genom goda vänner.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du försöker vara objektiv och lyssna på andra. Men du har själv så starka åsikter att det nästan är omöjligt att vara tyst. Även inom släkten tycker många olika och gamla konflikter kommer i dagen.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du förnyar och gör fint hemma. Gamla prylar som tjänat ut sin roll vill du osentimentalt kasta ut. Rådgör med familjen eller dina närmaste innan du gör något drastiskt, det blir lätt sura miner!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Ett påbörjat projekt kommer att ge en hel del pengar. Det är segt i början så det gäller att vara optimistisk! Det är också en bra vecka för att träffa folk – du har tur i både vänskap och kärlek. skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Känslorna är på högspänn och de tvära kasten tar mycket kraft av dig. Du märker att vissa i omgivningen har svårt att förstå dina reaktioner. Helst ska du undvika alla former av stress.
skytten

Annons

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är rastlös och tar många initiativ, eftersom du vill att det ska hända saker snabbt. Men du riskerar att glömma bort din inre röst. Intuitionen är stark, men den behöver ett lugnare tempo för att höras.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är öppen för intryck. Konst, musik och litteratur ger stor inspiration. Men du är ovanligt slarvig med viktiga papper. Kanske kan någon hjälpa dig med det du själv tycker är tråkigt?
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Alla möjliga människor tar kontakt och vill träffas, och både vänskap och kärlek blomstrar. Dessutom tar ett nytt intresse mycket tid. Mitt i trevligheterna dyker ett oavslutat jobbprojekt upp.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 marDu tycker om att vara en del av ett team. Ofta drar du ett tyngre lass än andra, med det har du egentligen inget emot. Du har mycket energi och tycker om att känna dig behövd.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…