Annons

Annons

Horoskop 21– 27/7

Veckans spännande astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du är tolerant och låter människor vara som de är. Men själv blir du utsatt för kritik av någon som egentligen är avundsjuk, något du skaka av dig snabbt. Umgås inte med människor som drar ner ditt självförtroende!

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Det finns en bråkig och provocerande person i din närhet. Ni kommer inte överens men dras till varandra ändå. I längden tar dock den relationen för mycket kraft – du måste försöka skapa mer distans mellan er.

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Det är liv och rörelse runt dig, och även om det är stressigt så är det i alla fall inte tråkigt. Du får nya vänner och flera av dem visar en tydlig beundran för dig. Självförtroendet stiger, och du tar nya bra initiativ.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du har djupa, intressanta samtal med dina närmaste. Inga ämnen känns för svåra, och du får reda på saker som du inte haft en aning om. Det kan komma in oväntade pengar – dem bör du lägga undan på ett säkert ställe.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du får en ny idé som du genast vill testa. Din egen entusiasm är stor, men du har svårt att förklara dina intentioner för omgivningen. Ska du vänta på andras hjälp får du vänta länge – räkna med att göra det mesta själv.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Sätt helst inte igång några stora projekt! Du blir lätt stressad och skulle må bäst av att bara ta det lugnt och komma ikapp. Gå gärna på teater eller konstutställningar, så kanske du glömmer plikterna för ett tag.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du tar tag i saker som du lagt på hög i väntan på inspiration och energi. Nu har du mycket av båda, och utmaningar känns riktigt lockande. Men var inte för impulsiv – allt blir bäst om du har en plan som du håller dig till.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du gör upp nya planer för den närmaste framtiden – ofta ser du möjligheter ingen annan tänkt på. Dina nära relationer är antingen väldigt bra eller väldigt dåliga. En vänskap kan avbrytas på grund av ständiga konflikter.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är alert och vaken, och intuitionen är din bästa vän när du ska fatta beslut. Flera personer kommer till dig när de har problem, och du kan genast visa den mest effektiva lösningen. Din hjälp uppskattas mer än du tror.
stenbocken

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du ser andras goda egenskaper men är kritisk när det gäller dig själv. Gamla misstag gör dig påminda och tar onödigt stor kraft. Ett meddelande från en god vän kommer i rättan tid och gör dig mer optimistisk.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är intresserad av människor och gör ditt bästa för att komma överens med alla. Ett möte som du varit nervös inför går hur bra som helst. Däremot kan det bli problem med papper och kvitton, så håll bättre ordning.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du ställs inför en utmaning och måste göra ditt absolut bästa. Det går bra – du har tur när det behövs. Men du kan ändå inte slappna av, det fortsätter att krävas lite extra av dig. Varva ner genom att meditera!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…