Annons

Annons

Horoskop 22–29/9

Veckans astro är här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du jobbar mer än de flesta och löser problem på löpande band. Mycket som krånglat kan äntligen ordnas upp. Du har också förmåga att få andra människor att tänka i samma banor som du, även när det handlar om pengar.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Veckan är perfekt för att träffa folk. Du blir bra bemött i alla sammanhang och har tur i både kärlek och vänskap. Dessutom är du kreativ. Det händer alltså mycket runt dig, och som grädde på moset kan du ha tur i spel.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du har mycket hemma som måste fixas. Det känns roligt till en början, men du är inte särskilt effektiv och tröttnar dessutom snabbt. Lova inte folk att du ska uträtta storverk, för risken är stor att du gör dem besvikna!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du tänker klart och kan ha många bollar i luften utan att tappa greppet. Väldigt anpassningsbar är du också, så du trivs utmärkt med nya människor och miljöer. Överraskande nyheter från en god vän blir veckans höjdpunkt.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har stark pliktkänsla och vill inte säga nej när någon ber dig om en tjänst. Men sedan sitter du där med fler uppgifter än du klarar av, och dåligt samvete får du på köpet. Underlätta för dig själv genom att sätta gränser från början!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Något som bekymrat dig löser sig, och det går lättare än du trott. Du slappnar inte helt av, för det finns mycket annat att tag i, men humöret är bra. Veckan är också perfekt för att träffa folk – du kan få flera nya vänner.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du får ett glädjande ekonomiskt besked. Även på andra områden går det åt rätt håll, och du tänker framåt på ett nytt sätt jämfört med tidigare. En av dina närstående är pessimistisk och kritisk, men du lyssnar inte på det.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du går in i en utåtriktad period, och flera nya människor kommer in i ditt liv. Din utstrålning är stark och nästan magnetisk, så du får beundrare både här och där. Är du singel lär du blir förälskad när du minst väntar dig det.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är bestämd och vill driva igenom din vilja överallt. Men ibland blir du motarbetad, åtminstone känns det så. Kanske tror du att alla ska förstå hur du tänker? Men det fungerar inte, så varning för oklarheter och missförstånd!

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du håller dig framme och vill alltid prestera på topp. Ibland är du nästan överdrivet ambitiös. Det finns småsaker som du med gott samvete kan överlåta åt andra eller till och med strunta i. Sysslolös blir du ändå inte.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Det känns bra att fatta beslut och sätta upp nya mål för dig själv. Andras synpunkter lyssnar du gärna på, men i slutändan gör du som du själv vill. Det är en bra vecka för att presentera dina idéer i ett större sammanhang.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill ha ärlighet och raka besked, och nu får du både det ena och det andra. Mycket får sin förklaring, och framför allt märker du vilka människor du kan lita på. Om något har lurat dig är det lika bra att ni bryter kontakten.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…