Annons

Annons

Horoskop 23-29/11

Äntligen är veckans fullmatade horoskop här!

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs här

väduren smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Väduren 21 mar – 19 apr

Du vill vara tolerant och anstränger dig verkligen för att förstå människors olika egenheter. Desto mer sårad blir du när någon kritiserar dig för rena småsaker. Du måste vara tydlig och försvara dig mot orättvisa påhopp!

Annons

oxen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Oxen 20 apr – 20 maj

Det är liv och rörelse omkring dig, och även om det är stressigt så är det i alla fall inte tråkigt, Du får nya vänner också, och flera av dem visar en tydlig beundran för dig. Självförtroendet stiger och du tar nya djärva initiativ.

tvillingarna smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du pratar mycket och försvarar dina åsikter i alla möjliga sammanhang. Det finns andra som är lika envisa som du själv, och det blir lite hetsigt ibland. Utmaningar är inget du är rädd för, tvärtom. Du gillar att pröva dina krafter.

kräftan smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du är en bra lyssnare och människor får snabbt förtroende för dig. Men ibland känner du att ingen intresserar sig för just dina problem, och att du ger mer än du får tillbaka. Det mönstret kan du själv bryta genom att vara mer öppen.

lejonet smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Lejonet stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Lejonet 23 jul – 22 aug

Du trivs tillsammans med människor som du normalt blir irriterad på. Det verkar som att din toleransnivå har ökat betydligt. Det innebär också att du blir effektiv, för du bryr dig inte om småproblem och andra oväsentligheter.

jungfrun smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Det uppstår ett onödigt missförstånd som bekymrar dig mer än du visar. Det kommer att lösa upp sig tack vare en väns ingripande, men det kan ta lite tid. Tills vidare kan du ägna dig åt en del pappersarbete som blivit liggande.

vågen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Vågen 23 sep – 22 okt

Du är rastlös och lättirriterad. Om något är det minsta tråkigt eller enformigt flyr du snabbt därifrån. Dina närmaste förstår som tur är dina humörsvängningar,  de vet att det inte är någon idé att försöka övertala dig till något.

skorpionen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du har många goda idéer men vet inte var du ska börja någonstans. Dessutom inser du att vissa saker inte kan genomföras utan andras hjälp. Ta det lite lugnt nu, satsa inte på det omöjliga utan prioritera det som redan är påbörjat.

skytten stjärntecken smycke
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Skytten stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Skytten 23 nov – 21 dec

Du försöker ta det lugnt, men det går inget vidare. Det dyker alltid upp något som absolut måste göras genast, och du kan inte säga nej. En planerad träff med goda vänner blir uppskjuten eftersom det kommer annat emellan.

stenbocken smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du kommer överens med alla slags människor. Men däremot gillar du inte att älta problem, så om någon börjar rota i gammalt tjafs för du snabbt in samtalet på trevligare ämnen. Harmoni, lugn och balans är vad du eftersträvar.

vattumannen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du har massor av originella idéer, inspirationen flödar, och det är en bra period för att starta nya projekt. Problemet är bara att du vill göra mer än du rimligen kan hinna. Välj ut det viktigaste! Tacka också ja till praktisk hjälp.

fiskarna smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du är framåt och öppen för nya upplevelser. Inget är dig främmande, utan allt känns intressant. Utbildning och resor är gynnsamma områden. Människor med humor och allmänbildning attraherar dig, och du får flera nya vänner.

Läs också: Här är halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells astroblogg!


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…