Annons

Annons

Horoskop 24–30/11

Veckans astro är här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har stora planer som du gärna delar med dig av. Just nu känns allt möjligt -små krångliga detaljer tar du itu med senare. Veckan är också bra för resor och olika former av utlandskontakter. Du är öppen för det mesta.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du blir besviken på en av dina gamla bekanta som tydligen har varit oärlig. Berätta hur du känner istället för att bryta kontakten rakt av! Det kan finnas bakomliggande faktorer eller missförstånd som förklarar det hela.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är osäker på vad du vill, och de råd du får av andra törs du inte lita på. Skjut upp alla viktiga beslut tills tanke och känsla är överens! Gå gärna på fester du blir bjuden på – det finns chans till spännande romantik!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du ställer upp när människor får problem eller hamnar i krissituationer. Din förmåga att bevara lugnet är välgörande för alla. Även på jobbet är du en klippa som alla litar på. Nya uppgifter får du undan snabbt och säkert.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du blir provocerad av en person som egentligen tycker bra om dig och som bara vill få din uppmärksamhet. Ni kan ha en givande relation så småningom. Ekonomin är dock ganska skakig, och du måste dra ner på onödiga utgifter. 
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du ägnar dig åt heminredning och diverse annat pyssel. När det gäller praktiska saker är du både kreativ och effektiv. Stora beslut vill du däremot skjuta upp, eftersom du inte är säker på att du har fått all nödvändig information.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Ditt höga tempo slår fullständigt knock på många runt dig, men själv är du inte helt nöjd. Du vill starta fler nya saker och bli ännu bättre på allt du gör. Men nog är det väl ändå dags för en liten andningspaus snart?
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Det tycks bli en bra vecka. Gamla problem löser sig och ekonomin får ett lyft. Flera välvilliga personer gör allt de kan för att hjälpa dig med vissa praktiska detaljer som du inte själv klarar av. Det är bara att tacka och ta emot.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Din intuition är ännu starkare än vanligt, och du känner ofta på dig vad som kommer att hända och hur folk ska reagera. Samtidigt är du väldigt rastlös och letar ständigt efter nya utmaningar. Tempot är minst sagt högt.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är laddad och energisk. Och det behövs, för det händer saker hela tiden. Du tar mycket plats också, så ingen kan undgå att lägga märke till dig. Konflikter med en dominant person kan inte undvikas, men överdriv inte dina reaktioner!

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Det är livligt och omväxlande just nu, och allt går väldigt fort. När du försöker göra för många saker samtidigt blir du stressad och begår misstag. Som tur är kan du skratta åt dem. Håll ordning på alla viktiga papper!
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du gör inte mer än du måste och knappt det. Idéer saknas absolut inte, men vad har hänt med energin? Ibland känner du dig inte riktigt närvarande, och det går inte att pressa fram något engagemang. Du får vänta in bättre tider.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…