Annons

Annons

Horoskop 24–30/3

Läs veckans astro!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du har viktiga saker att ta ställning till. Bäst resultat blir det mest okonventionella alternativet. Det kanske inte är det mest bekväma då du riskerar att reta upp folk, men det får du stå ut med.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du vill hävda dig, visa att du klarar utmaningar. Men någon kritiserar dig för småsaker, och du vet inte hur allvarligt du ska ta det. Haka inte upp dig på andra utan följ dina egna visioner!
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är optimistisk och känner att allt ordnar sig om du ger det lite tid. Den inställningen behövs och borde anammas av många runt dig. Du har även nya idéer beträffande kost och hälsa.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Din kreativitet hjälper både dig själv och andra. Du tänker i nya banor och löser problem. Ekonomin påverkas i rätt riktning, och ett samarbete blir lönsamt Tur i kärlek har du dessutom.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Nu handlar det mycket om relationer. Vilka vill du umgås med, vilka retar du dig på, vilka vill du helst slippa? Frågor om ansvar kommer också upp. Klipp inga band förrän du har tänkt lite till!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Din perfektionism visar sig i många sammanhang. Ibland går det till överdrift, och det vet du själv om. Kritisera inte andra för misstag du aldrig skulle göra – var istället så diplomatisk och hjälpsam du bara kan!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Ditt självförtroende är påtagligt. Du gör det du känner för utan att ifrågasätta. Men dra ner tempot, så du hinner lyssna in andra. Det finns en person i din närhet som har bra idéer…
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är bestämd, framåt och ganska vass när något inte passar dig. Konflikter uppstår med du förstår inte varför då du inte är objektiv. Mycket energi har du ändå – använd den för praktiska saker i hemmet!

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du vill mycket, idéerna flödar och du planerar bra. Men själva genomförandet fungerar dåligt, då du tappar koncentrationen och glömmer hur du tänkte från början. Skriv upp allt, så blir det mer ordning och reda!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du blir upprörd över orättvisor och kämpar för dina ideal även i motvind. I längden vinner du då du är envis och brinner för det du tror på. Men du riskerar att få en del ovänner på vägen.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är alltid med där det händer något. Varje dag är spännande med många intryck att bearbeta. Du kommer lätt överens med folk och en knivig fråga löser sig genom en smart kompromiss.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är väldigt mottaglig för stämningar. I ett rum vet du direkt hur folk mår och visar stor empati. Många behöver din tid och ditt engagemang. Frågan är hur mycket du orkar ställa upp?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…