Annons

Annons

Horoskop 24-30/8

Missa inte veckans horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du vill göra nya och ovanliga saker och dina vänner ställer glatt upp på dina idéer. Kreativiteten är verkligen på topp – men du är inte särskilt uthållig. Tänk på det och ta inte på dig hela ansvaret för tidskrävande projekt!

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

Du pratar om djupa livsfrågor och får mycket nytt att tänka på. Även i kärleken är det intensivt och rentav spännande eftersom en avslagen relation får nytt liv. Ekonomin är dock ganska kärv. Ta inga lån om du alls kan undvika det!

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du är energisk, utåtriktad och rastlös. Det händer alltid något runt dig, ofta sånt som ingen väntar sig. Dessutom är du bra på att prata om de mest skilda ämnen. Om du ska tala inför i en större grupp går det utmärkt.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Det är mycket på gång och du försöker upprätthålla jämvikt och balans. Men det blir snarare ett pendlande mellan ytterligheter som tar mycket kraft av dig. Ta inte på dig något extrajobb, ägna dig hellre åt dina nära relationer!

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du har tur i både kärlek och vänskap, så ge dig ut och träffa folk! På fester lever du upp och blir ofta den som underhåller hela sällskapet med roliga berättelser. Ekonomin är däremot i gungning, så dra ner på onödiga utgifter!


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Någon du känner har problem som du engagerar dig i. En lösning är i sikte men går ändå inte att skynda på. Låt allt ta sin tid och ha inte dåligt samvete för att just du inte kan göra allt! Du har ju också egna saker som ska ordnas.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill hålla dig väl med alla och därför säger du inget som kan störa eller missuppfattas. Många tankar håller du inom dig själv. I små och stora grupper får du en sammanhållande och medlande roll som passar dig utmärkt.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du vill vinna till varje pris,det gäller i alla möjliga sammanhang. Du satsar stenhårt och ingen förstår var du får din energi från. Men du har kort stubin också, och om någon retar upp dig blir det ett väldigt liv.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du är rastlös och vill inte vara på samma ställe några längre perioder. En resa hägrar,  du är intresserad av att lära dig mer om andra länder och kulturer. Gå gärna på kurser och föredrag! Det ger både kunskap och nya kontakter.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du gör inget utan att först inhämta andras synpunkter. Människor uppfattar dig som seriös och pålitlig. Men helt plötsligt kan du förvåna genom att göra precis det som ingen väntar sig! Du tycker om att skilja dig från mängden.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du vill göra något nytt och annorlunda, och du tar många spännande initiativ. Skriv gärna upp alla idéer så du inte glömmer dem. Det ser också intressant ut i kärleken. Troligen blir du förälskad i en kreativ och lite udda person.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du försöker se allt i stort i stället för att haka upp dig på detaljer. Men du har lite för mycket att göra och då blir det svårt att ha den rätta överblicken. Var koncentrerad,  säg ifrån om folk stör dig med ovidkommande prat!

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…