Annons

Annons

Horoskop 25–31/8

Veckans astro är här!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

 

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du hittar fel på det mesta just nu. Ingen detalj undgår dig, vilket kan vara både bra och dåligt. Ibland måste du hålla inne med kritik för att inte reta gallfeber på folk så tänk innan du talar!
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du ser mer till folks inre kvaliteter än till deras yttre. Därför dras du till vänner som du har ett djupare utbyte med. Du vill prata om väsentligheter, och de som inte uppfyller dina krav tappar du intresset för.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
När det kör ihop sig vänder sig folk till dig och hoppas att du ska ordna upp allt. Du gör ditt bästa och är bra på att improvisera när oväntade saker händer. Låt även andra ta ansvar, annars får du en orimlig arbetsbörda.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du tar tag i saker som måste göras och är stolt över din effektivitet. Men du är också lättirriterad och dina cirklar rubbas lätt. Samarbeten gnisslar en del, så försök få vara helt självständig i allt du gör!
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har viktiga beslut att fatta – lita på din intuition. Om du analyserar för mycket blir det bara krångligt. När det gäller pengar bör du förstås undvika spekulation och självutnämnda rådgivare med tvivelaktig moral.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du mår bra av att göra avsteg från rutinerna. Glöm plikterna ett tag, hitta på något roligt! Flera av dina vänner ställer gärna upp. Men du måste ta initiativen, annars kommer det inte att hända någonting alls.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du är optimistisk och förväntansfull. Det känns som att något spännande väntar runt hörnet, fast du vet inte vad. En ny bekantskap blir viktig för din utveckling. Ni kommer att hjälpa varandra på många sätt.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du får en spännande inbjudan som du genast tackar ja till. I övrigt tar du det lugnt och iakttar nyfiket andra människors beteende. Vissa omkring dig är lite osams, men du håller dig klokt nog utanför alla konflikter.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du hamnar i diskussioner om principsaker, och ingen vill ge med sig. Själv är du envisare än vanligt. Men du kan inte övertala någon att ändra åsikt – det måste komma inifrån dem själva! En resa blir ett välkommet avbrott.

vadur

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du måste vila regelbundet om du inte ska tappa energin alldeles. Satsa också på extra nyttig mat och vitamintillskott! Avstå från hård, krävande motion ett tag, för den bryter ner mer än den bygger upp!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är kreativ och skärpt och drar i många trådar utan att det egentligen märks. Ofta vet du vad folk behöver innan de själva har insett det, och du är en viktig person i mångas liv. Ett ekonomiskt avtal ser ut att gå i lås.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du gillar inte alls när folk säger åt dig vad du ska göra, och det blir diskussioner med en dominant person som alltid tycker sig ha rätt. När det verkligen gäller är du förvånansvärt envis, och därför blir det som du vill till slut.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…