Annons

Annons

Horoskop 25/2–2/3

Läs veckans horoskop! Vad händer i ditt liv just nu?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du hamnar i lägen där du måste kompromissa, trots att du är säker på att du har mer rätt än övriga inblandade. Men i längden kommer du att få många fördelar av det som beslutas nu. Det gäller att ha lite extra tålamod. 
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
En stark och dominant person stör dig på olika sätt. Du försöker säga ifrån men är inte nog tydlig. Det är viktigt att du står upp för dig själv nu. Hänsyn och försiktighet ger tyvärr inte de resultat du hoppas på, tyvärr.
Tvillingarna

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du engagerar dig i frågor som rör hälsa och allmänt välbefinnande. Nu är du beredd att bryta dåliga vanor, och en nära vän hjälper dig på traven. Du behöver inte bli fanatisk – ett par små förändringar gör stor skillnad.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Din klarsyn och psykologiska begåvning hjälper människor att utvecklas. Men när det gäller pengar och affärer är det du själv som behöver goda råd. Ekonomin kan stärkas betydligt, och du vet vem du ska tacka för det.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du trivs bland folk, och dina nära relationer är harmoniska och positiva. Dessutom är du väldigt inspirerad när det gäller konst eller hantverk. Kreativiteten flödar. Ett nyinköp till hemmet visar sig vara en god affär.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du börjar känna dig överväldigad av plikter och åtaganden. Kanske har du tagit på dig för mycket – säg i så fall ifrån innan det blir ännu värre. Ingen (utom möjligen du själv) väntar sig att du ska vara på topp hela tiden.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Lyssna noga på din inre röst, följ intuitionen! Du kan få riktiga snilleblixtar nu. Vissa infall verkar kanske underliga, men de leder till bra resultat. Men rutinarbete fungerar inte så bra, så undvik det om möjligt.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är tveksam till mycket av det som folk runt dig håller på med. Just nu tycks din roll vara att ifrågasätta och kritisera. Det är inget fel med det, så länge du samtidigt är hänsynsfull och väljer dina ord med omsorg.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du umgås gärna med människor som är väldigt olika dig själv, eftersom du känner att du kan lära något av dem. Men det går inte helt smärtfritt – missförstånd uppstår, och det krävs viss ansträngning för att ställa allt tillrätta.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är nitisk och försöker skapa bättre ordning bland alla papper, småprylar och detaljer. I samband med det hittar du något som varit försvunnet eller bortglömt länge – du får all anledning att vara nöjd med dig själv.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du vill inte vara ensam, utan det ska vara liv och rörelse omkring dig. Nu lär du känna flera nya människor som du genast känner gemenskap med. Även kärlekslivet får en puff åt rätt håll, och du tar gärna egna initiativ.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Många stressar och rusar hit och dit, men försök att inte ryckas med i det. Du behöver lugn och eftertanke, inte nya krav. Att lyssna på musik, läsa och meditera ökar ditt välbefinnande betydligt, så satsa på det!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…