Annons

Annons

Horoskop 26/11– 2/12

Läs veckans astro! Vad händer i ditt liv just nu?

shutterstock_158073248

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du vill ha rättvisa, både vad gäller små sammanhang eller övergripande samhällsfrågor. En bra tid för engagemang i politik eller föreningsliv. Folk är intresserade av dina åsikter, och du får mycket stöd.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj

Du är intresserad av människor. Dessutom är du hjälpsam och mån om att alla ska ha det bra. Du tar nästan överdrivet mycket ansvar men det uppskattas inte alltid efter förtjänst. Sudda inte ut dig själv!

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Positiva förändringar är lätta att göra om du tar egna initiativ. Det handlar om att äntligen bryta de gamla mönster som tjänat ut sin roll. När du vågar göra något utöver det vanliga får du också turen med dig.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du engagerar dig i familjen och släkten. När det uppstår konflikter tar du ansvar och försöker lösa dem, men det blir svårare än du trott. Det går, men då måste du vara oerhört smidig och diplomatisk.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du utvecklar nya intressen och lär dig om både folk och områden du inte haft kontakt med tidigare. Du är nyfiken, snabb och går alltid rakt på sak. Det är en mycket bra vecka för ett kort miljöombyte.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du utgår från att alla är ärliga och blir upprörd när du inser att vissa slirar betänkligt på sanningen. Du har varit naiv och litat på fel personer. Nu är det dags att välja vilka du vill umgås med i fortsättningen.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har bra självförtroende och ser utmaningar som möjligheter. Eftersom du inte krånglar till något lyckas du med nästan allt. Du har en fantastisk förmåga att charma alla sorter och alla åldrar!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är känslig för intryck och stämningar. Ofta iakttar du folk och händelser samtidigt som du försöker hålla dig på din kant. Andlighet, filosofi och psykologi lockar och du vill hela tiden lära dig mer.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du har mycket energi men blir ganska splittrad. Så du gör lite här och lite där utan att bli riktigt nöjd med något. Dina relationer är i alla fall bra – du gör en ny spännande bekantskap som får stor betydelse

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du får bråttom med att slutföra ett viktigt arbete som du tagit på dig. Försök vara lugn, och framför allt: håll dig till de stora perspektiven istället för att fastna i detaljer! Många är intresserade av dina idéer.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har koll på det mesta, och du ordnar och fixar i alla möjliga sammanhang. Rollen som allt-i-allo passar dig perfekt även om du inte får din efterlängtade vila. En trevlig nyhet höjer humöret ytterligare.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill gärna tala om för andra vad de ska göra. Men du är inte alltid genomtänkt och har svårt att skilja på stort och smått. Det är lika bra att ligga lågt istället för att försöka hjälpa till överallt.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…