Annons

Annons

Horoskop 26/2–1/2

Veckan horoskop hittar du här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop – så blir ditt 2017

Veckans horoskop

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Nu händer det saker. Du känner dig kraftfull, modig och ganska så otålig dessutom. En perfekt vecka för att starta nya projekt! Du kommer att få stöd från andra, trots att du inte följer de gängse mallarna.

Annons

oxen

Oxen 20 apr – 20 maj
Du planerar framåt men får inte så mycket gjort. Tendensen är att du vet vad du vill men väntar för länge – då hinner någon annan före. Det gäller både privat och i jobbet. Välj ut ett fåtal saker och koncentrera dig på dem!
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du har mycket folk runt dig och lyckas komma överens även med folk du brukar ha svårt för. Ett viktigt avtal går i lås. Det är dessutom hög tid att ta tag i de praktiska detaljer du skjutit upp i det längsta.

Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du hamnar i en situation där du pratar inför en större grupp, och det går bra. Även på jobbet håller du dig framme. Men du får vara på din vakt mot intrigmakare och ryktesspridare – sådana finns tyvärr omkring dig.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Det finns en person du gärna vill lära känna närmare. Intresset är ömsesidigt, och det handlar bara om att någon av er måste våga ta första steget. Kanske blir det du? Veckan är också bra för alla slags kulturella aktiviteter.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
En av dina vänner pratar väldigt öppet om sina känslor och upplevelser, och du förstår mycket som tidigare varit gåtfullt. Det gör också att du vågar avslöja vissa av dina egna hemligheter, vilket enbart blir en befrielse.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du blir provocerad av en rättfram och brysk person. Först vet du inte hur du ska bemöta det, men som alltid är humor ett väldigt bra vapen. Även om du känner dig sårad inombords behöver du inte älta det i onödan.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Veckan är bra för att fixa och förnya hemma. Kanske behöver något behöver repareras eller fräschas upp inredningsmässigt? Du engagerar dig också i familjen och släkten. När någon behöver hjälp ställer du förstås upp.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är efterfrågad just nu. Folk kontaktar dig, vill att ni ska träffas och du får beröm för det du gör och säger. En hel del romantik blir det också. En fest som du först inte känner för blir lyckad på alla sätt och vis.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Det är ovanligt stökigt runt dig. Även om det inte beror på dig måste du ta ansvar för att skapa ordning. Dessutom griper du in vid en konflikt. Din objektivitet och förmåga att hitta de rätta orden är precis vad som behövs.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du vill gå dina egna vägar istället för att följa med strömmen. Ofta säger och gör du saker som verkligen förvånar andra, även om de känner dig väl. Men din starka intuition och beslutsamhet gör att du hamnar rätt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Ekonomin står i fokus, och du får chans att göra en god affär. Men om någon försöker stressa fram ett beslut du inte är redo för måste du backa. Du behöver mer eftertanke och tid att kolla upp alla detaljer.

Klicka på smycket du gillar för att komma till butik!

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…