Annons

Annons

Horoskop 26/5–1/6

Veckans astro är här – missa inte!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Det händer mycket och tempot skruvas upp. Du tar också mycket ansvar och gör klart saker som blivit hängande i luften. Men du blir ofta störd av folk som är framme och hackar och vill diskutera minsta lilla detalj.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du hamnar i många hetsiga diskussioner om bokstavligen allt mellan himmel och jord: Politik, religion och även rena vardagligheter. Allt ska stötas och blötas, och du börjar faktiskt ompröva en del av dina åsikter.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är utåtriktad och vill att det ska hända något hela tiden. Planering är dock inte din starka sida just nu. Hellre följer du impulserna och hanterar saker allteftersom. Det blir lite rörigt men du har roligt ändå. 
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du samlar gärna folk runt dig, och du har ett positivt inflytande på människor. Det blir lugnt och trivsamt när du är med, ingen får hamna utanför. Ofta drar du i massor av trådar utan att det märks.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har bra överblick både hemma och på jobbet. Oftast ser du precis vad som måste göras, problemet är bara att du får göra det mesta själv. Folk runt dig har en märklig förmåga att smita undan när det hettar till.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du får nya spännande idéer som genast vill delge folk runt dig. Flera nya samarbeten startar, och du blir en informell ledare som många ser upp till. Det är också en bra vecka för att skicka viktiga brev och mejl.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du vill varken ha några stora utmaningar eller konflikter, så du ligger lågt och diskret i alla sammanhang. Ibland bemöter du människor på ett ganska opersonligt, undanglidande sätt som inte alla uppskattar.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har en del viktiga beslut att fatta, men det är svårare än du trott. Ny information tillkommer, och du upplever också att din känsla inte alltid stämmer med logiken. Ha tålamod istället för att stressa fram något.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du löser problem snabbt och enkelt. Även saker du grubblat länge på känns självklara när din kreativitet får spelrum. Några i din närhet har dock trasslat till det för sig. Hjälp gärna till men ta inte över allt ansvar!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är framåt och tar ofta ledningen i olika sammanhang. Många tycker det är skönt att slippa bestämma så du får rätt mycket spelrum. Ett samarbete kommer av sig, vilket är en lättnad för alla inblandade.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du måste ta tag i saker som blivit försenade eller uppskjutna. Det tar emot men visar sig snart vara enklare än du trott. Därför får du också tid över, och den kan du använda till diverse konstnärliga aktiviteter.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är påverkbar, lättengagerad och beredd att kämpa för en god sak. Även i helt nya sammanhang står du upp och tala om vad du tycker och känner. Du träffar också folk som blir positiva förebilder för dig.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…