Annons

Annons

Horoskop 27/10–2/11

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du får in extra pengar genom en annan person, och därför unnar du dig flera impulsköp. Även i kärleken går det framåt. Du blir bekräftad för den du är och vågar öppna dig känslomässigt. Gör gärna en resa med din partner.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du reflekterar över vissa beslut du fattat för ett tag sedan. Det mesta blev bra, men det finns saker som måste ändras. Ta andra till hjälp så går det lättare! Och låt inte stolthet hindra dig från att erkänna att du haft fel.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du måste ta mer plats och visa dina talanger. Om du ständigt låter andra gå före kommer du att ångra dig. Någon du lär känna nu blir en slags vägledare eller mentor som ger dig många nyttiga råd – det är upp till dig att lyssna!
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du utvecklar dina skapande förmågor och blir så engagerad att du glömmer tid och rum. Nya idéer får du också, och det innebär att saker du lärt dig för länge sen kommer till användning. Optimismen ökar för varje dag.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du tar hand om dina nära och kära på bästa sätt, och det är harmoniskt runt dig. Det verkar som att alla lever upp och tar fram sina bästa sidor i ditt sällskap. Goda nyheter från en släkting höjer humöret ytterligare.

jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Nu är det liv och rörelse. Varje dag händer det något nytt, och du måste vara snabb i både tanke och handling. Det är också ett miljöombyte på gång, och det kommer att ge dig värdefulla kontakter och massor av inspiration.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du får flera spännande erbjudanden som rör både ekonomin och annat. Det är en bra vecka för att planera investeringar och göra affärer, och även känslomässigt är du i balans. Våga ta en och annan risk, det kan löna sig!
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är intensiv och känslosam, det riktigt glöder om dig. Oavsett var du befinner dig gör din utstrålning att människor lägger märke till dig. Men du berättar inte mycket om dina innersta känslor, eftersom du inte vill visa sårbarhet.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du vill hinna med mycket och har massor med egna, originella idéer som ska testas. Men du blir frustrerad när du stöter på oväntade praktiska hinder, och ju mer bråttom du har, desto större sannolikhet att det hakar upp sig.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är bra på att organisera och får olika individer att dra åt samma håll, även om de tycker olika från början. Men om du blir kritiserad tappar du humöret och vill inte göra något alls. Ha lite distans istället för att ta allt personligt!

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du drar i många trådar men på ett diskret sätt. Ibland styr du andra utan att de märker det, och du är väldigt uppmärksam på allt som sker omkring dig. Veckan är bra för att starta långsiktiga och jobbrelaterade projekt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Någon i din närhet blir orättvist behandlad, och du reagerar starkt. Ditt ingripande kan ändra hela situationen, och du lyckas även få flera andra personer att tänka efter lite extra. Många intressanta diskussioner uppstår.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…