Annons

Annons

Horoskop 27/7-2/8

Här är veckans spännande horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Mycket ska ordnas och effektiviteten är på topp. Du hinner också ägna dig åt familjen och släkten, rent känslomässigt är det intensivt. En yngre person har intressanta saker att berätta och era samtal är givande.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

Nu börjar det bli dags för omväxling i form av utflykter eller korta resor. Du behöver komma ur din bekvämlighetszon, men bara lite lagom. Ett och annat avbrott från rutinerna är tillräckligt för att du ska få ny energi.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du gör av med en hel del pengar, ofta handlar det om rena impulsköp. Samtidigt har du tur när det gäller affärer och investeringar, så du går ändå på plus. Det tycks också vara en stor fest på gång, den blir mycket lyckad.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du är utåtriktad, får lätt nya vänner och umgås också mycket med dina gamla bekanta. Folk trivs i ditt sällskap eftersom du skapar harmoni omkring dig. Men du tar på dig för många engagemang och det orsakar en del stress.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du är dominant och gillar att leda och styra i alla sammanhang. Vad andra tycker lyssnar du inte så mycket på, det är klart att vissa retar sig på det. När du uppstår konflikter backar du inte utan kör på i din vanliga stil.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du tänker praktiskt och är väldigt noggrann. Samtidigt är du rädd att göra fel, dina krav på dig själv är överdrivet höga. Mot dina vänner är du mer generös och gör allt du kan för att stödja och uppmuntra när det behövs.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du ser filosofiskt på små motgångar och andra oväntade händelser. Framför allt inser du att du kan lära dig något av allt som inträffar. Andra människor blir inspirerade av din positiva inställning. I kärleken går det åt rätt håll.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Dina känslor går upp och ner, det kan bli ganska extrema svängningar. Ingen, inte ens du själv, vet vilket humör du ska vara på från dag till dag. Skriv gärna ner dina upplevelser – du är skärpt och hittar alltid de rätta orden.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du utvecklar nya intressen och vill gärna diskutera dem med andra. Det är lätt för dig att komma folk in på livet och någon du lär känna nu blir en verkligt nära vän. Ekonomin tycks också förbättras. Du har sinne för affärer.


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Det rör sig mycket folk omkring dig och du trivs med omväxling. Du är väldigt nyfiken på människors tankar och upplevelser. Men du måste acceptera att vissa vill ha sina hemligheter ifred, det är ingen idé att fråga för mycket.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du intresserar dig för hälsofrågor och testar gärna olika dieter och motionsformer. Men uthålligheten är inget vidare, samtidigt som frestelserna är många. Försök få någon i omgivningen som kan peppa dig när det behövs!

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du träffar spännande, roliga människor som inspirerar dig att tänka i nya banor. Men du bör inte ge upp dina egna idéer för den skull. Tvärtom, du har mycket att komma med och det är perfekt att samarbeta på olika områden.

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…