Annons

Annons

Horoskop 28–3/8

Vad händer i ditt liv just nu? Läs veckans horoskop.

horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Nu handlar det mycket om att sortera och ordna upp saker. Du vet vad som behöver göras och spiller ingen tid. När någon försöker hjälpa till blir det bara krångligt. Du klarar dig absolut bäst på egen hand..
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du är lojal och generös, och många är stolta över att ha dig som vän. Extra bra trivs du med de som är yngre än du själv. Du känner dig upplivad i deras sällskap, och får nya impulser som du genast sätter i verket.

Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du skapar trivsel och harmoni runt dig. En bra vecka för att ordna fester! Du mår också bra av miljöombyten, även om de inte varar länge. En dagsutflykt räcker för att du ska få intryck och inspiration för lång tid framöver. 
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Det är ganska turbulent just nu, allt händer på en gång. Du är energisk och handlar snabbt. Men stressa lagom – du gör klokt i att inte fatta avgörande beslut om framtiden förrän intuition och intellekt är överens. 
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Människor lägger märke till dig då du har en stark, intensiv utstrålning. Du trivs med att stå i centrum, och känslomässigt har du en höjdpunkt. Även intuitionen är väldigt stark, och den hjälper dig i alla situationer.

jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är ivrig att komma igång med något nytt. Idéer saknas inte, och något som hindrat dig är på väg att försvinna. Du har svårt att koncentrera dig när det verkligen gäller – därför är det bra om du har en detaljerad plan.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du pratar mycket men inte om dina innersta känslor. När människor försöker fråga ut dig om känsliga ämnen blir du irriterad. Däremot engagerar du dig gärna i andra – har någon problem gör du allt du kan för att hjälpa till.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Veckan är bra för att starta arbetsrelaterade eller på annat sätt nyttiga projekt. Du tänker logiskt och lämnar inga lösa trådar. Ett besök hos vänner hinner du också med. I samband med det får du överraskande nyheter.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är försiktig med att inleda nya kontakter, trots att du träffar många spännande och intressanta människor. Känslomässigt pendlar det, och du vill inte att någon ska ställa krav på dig – frihetsbehovet går före.
stenbocken

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Meditation och andligt sökande är viktigt just nu. Du behöver tid för dig själv. Om du har lovat att ställa upp på saker du inte känner för, måste du kanske backa ur, för både din egen och andras skull. Det är lika bra att vara ärlig.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är öppen och känslomässigt laddad. När du gör något satsar du för fullt, oavsett vad, och du utstrålar en glöd som alla omkring dig påverkas av. Det är gynnsamt att inleda relationer i både kärlek och vänskap. 
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du har mycket spännande på gång, men allting går lite för fort. Känslomässigt hinner du inte riktigt med. Det finns en kritisk, konfliktsökande person som vill ha din uppmärksamhet, och det stör dig förstås.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…