Annons

Annons

Horoskop 28/1–3/2

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är ambitiös och vill inte slarva. Vissa saker tar längre tid än väntat just för att du är så noga, men resultaten är värda att vänta på. Du får också tillfälle att undervisa andra i ämnen som ligger dig varmt om hjärtat.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Det är allmänt händelserikt just nu. Du pratar med alla möjliga för att få deras synpunkter på utvecklingen, men som vanligt litar du mest på dig själv. Du är modig nu och vågar bryta mot mönster och konventioner.
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Ekonomi och affärer står i centrum, och du har viktiga avväganden att göra. Ska du satsa på trygghet eller våga ta en risk? Någon i din närhet har kloka åsikter, och det är bra för er båda att samarbeta.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Många människor vill umgås med dig. Det är både roligt och smickrande, men det är knappt du hinner med alla. Varför inte satsa på en stor fest för alla dina vänner och bekanta? Det skulle garanterat uppskattas.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är lite missnöjd med händelsernas utveckling. Dina försök att styra blir inte alls som du tänkt, lika bra att ligga lågt tills vidare. Vanligt rutinarbete fungerar bättre än sådant som kräver nytänkande och kreativitet.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är på hugget och kastar dig ut i nya aktiviteter utan att fundera särskilt mycket. I regel hamnar du rätt och dina förslag och idéer blir väl mottagna. Relationer med barn och ungdomar ger extra stort utbyte. 
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du trivs med att pyssla och fixa hemma och är noga med hur det ser ut omkring dig. Har du pengar över kan du gärna satsa dem på lite nya inredningsdetaljer. Det behövs inte så mycket för att ge hela miljön ett lyft.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Din intensitet och utstrålning gör ett starkt intryck på alla du träffar. Frågan är om du inser hur du påverkar andra? Du har i alla fall all anledning att känna självförtroende, och det gäller både jobb och privatliv.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du smider planer men vågar inte sjösätta dem än. Det kan vara bra att vänta ett tag, för du verkar sakna viss information. Men du är på rätt spår, så fortsätt planera och var extra noga med detaljerna!
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är både vänlig och rättvis, och människor litar instinktivt på dig. Även kärleken får ett lyft. Är du singel kan det dyka upp en partner som passar dig perfekt. Troligen träffas ni med goda vänner.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du vill helst dra dig undan när folk ställer krav, men du ställs inför utmaningar som inte går att backa från. Stressa inte, för då blir det fel! Ta lugnt en sak i taget så kommer resultaten att bli mer än lyckade.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du engagerar dig mot mobbing och orättvisor och kan göra stora insatser när du arbetar med andra som delar dina värderingar. Energi har du mycket av och du blir snabbt tongivande i olika grupper.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…