Annons

Annons

Horoskop 28/4–4/5

Läs veckans astro och missa inte Monica Hortells astroblogg.

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du är optimistisk när det gäller pengar och gör av med mer än du borde – impulsköpen ställer till det. Dessutom är du generös och vill inte säga nej när någon behöver ett lån. Skriv upp allt!
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Veckan är bra för att kontakta vänner, boka in möten eller ordna en fest. Du gillar att ha folk runt dig och lyckas alltid skapa harmoni där. I kärlek tar du egna initiativ, dina känslor är lätta att läsa.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du behöver tänka över saker och ting i lugn och ro. Men det är inte så lätt, då du störs av både viktiga och oviktiga saker. Fatta inga stora beslut – ha is i magen. Allt klarnar, även om det tar tid.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är empatisk och går in helhjärtat i andras problem och glädjeämnen. Sånt som kräver koncentration och analys kan du däremot gärna skjuta åt sidan. Enkla praktiska aktiviteter fungerar bättre.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Ha inte ett alltför välfyllt schema – mycket bör göras, men du är inte så stresstålig just nu. Skapande verksamhet och meditation är däremot områden som ökar din inre styrka.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du intresserar dig för andliga och filosofiska frågor. Samtal med vänner gör att du förstår mer om dig själv och tillvaron. Du inte lika praktisk som vanligt, och tenderar glömma viktiga möten.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du är optimistisk och öppen. Men det är obalans i energin, och du fungerar bäst i mindre projekt. Då kan du ösa på med kraft och entusiasm, för att sedan vila och göra ingenting i en period.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Din lojalitet prövas. Många behöver dig och du vill räcka till för alla. Både praktiskt och känslomässigt är du en klippa som folk lutar sig mot. Det tar på krafterna, men du klarar mer än du tror. 
skytten

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Skytten 23 nov – 21 dec
Du försöker vara rättvis men hamnar ändå i lojalitetskonflikter. Vissa frågor har ingen bra lösning så tänk på något annat lite. Ett miljöombyte ger avkoppling och nya perspektiv.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har stark intuition men ingen riktig struktur på saker och ting just nu. Om folk kritiserar dig får du försöka slå dövörat till. Humöret höjs när en vän bjuder ut dig på ett trevligt evenemang.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Det förflutna gör sig påmint. Du träffar gamla bekanta, och det visar sig att ni har tänkt en hel del på varandra. Men de outredda känslorna orkar eller vågar ingen av er ta tag i.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är otålig och fylld av energi. Inget känns för svårt, bara du får göra det själv. Kreativitet och upptäckarlusta har du mycket av. Påtvingad sysslolöshet kan däremot göra dig riktigt irriterad.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…