Annons

Annons

Horoskop 29/6- 5/7

Hur blir din första vecka i juli? Läs horoskopet så vet du!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du tänker på andras bästa och anstränger dig för att hitta på roliga överraskningar. Ordna gärna en stor fest och bjud både släkt och vänner! Ekonomin ser riktigt bra ut och ett avtal blir mycket fördelaktigt för dig.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

Du är utåtriktad och visar stor optimism vad det än gäller. Ditt goda humör smittar av sig och du får komplimanger från många håll. En resa blir givande, fast inte på det sätt du tänkt. Var beredd på trevliga överraskningar!

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du är smart och effektiv, nästan allt blir som du vill. Självförtroendet stiger förstås och du tar djärva initiativ. En spännande romans tycks också vara under uppsegling. Dina känslor är på högspänn och du ger mycket av dig själv.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Människor från förr dyker upp i ditt liv igen, och du får mycket att fundera på. Du har också en del nya bekanta som du vill umgås mer med, men det ser ut som att några av dem blir avundsjuka på varandra! Det är dock inte ditt ansvar.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du behöver lugn och ro, så ge dig inte ut i stressiga miljöer! Att bara sitta med en kopp te och meditera över tillvaron, eller gå ut och promenera, räcker som stimulans för dig. Du får många insikter om hur du själv och andra fungerar.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du har många järn i elden och gör lite här och lite där. Inget blir helt perfekt, men det blir inte heller dåligt. Du är uppskattad av många eftersom du är både hjälpsam och öppen för nya förslag. En kortare resa blir händelserik.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du ser klart på saker och ting och löser problem på nya sätt. Dessutom lär du dig mycket som kan bli nyttigt i framtiden. En konflikt inom familjen kan dock blossa upp när du minst anar det, och din diplomatiska förmåga sätts på prov.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du är lyhörd för människors känslor och tankar. Men ibland tar du saker alldeles för personligt, du märker ord och blir sårad helt utan anledning. Om du har mer distans så undviker du missförstånd och dina relationer förbättras.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du blir kritiserad av en ogenerös person som inte känner dig särskilt bra. Trist förstås, men det är ingen idé att ge igen med samma medel. Glöm hela saken och fortsätt vara dig själv. Du kommer att få stöd av många människor.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du har många att ta hänsyn till och ibland känner du dig låst. Försök få lite egen tid när du inte planerar in några aktiviteter! Däremot bör du ta hand om ekonomin, för utgifterna tornar upp sig. Gör gärna upp en långsiktig budget.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du har spännande saker på gång. Men eftersom du inte är säker på att det kommer att bli av, så säger du ingenting. Nyfikna personer vill du helst inte umgås med. Var också på din vakt mot någon som vill låna pengar av dig.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Någon som du träffat för ett tag sedan dyker upp i ett helt oväntat sammanhang. Det finns något outrett mellan er och nu får ni äntligen ta tag i det. Starka känslor väcks till liv, de är mestadels av det positiva slaget.

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…