Annons

Annons

Horoskop 29/9–5/10

Missa inte veckans spännande astro!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Nu handlar det om försiktighet och balans. Du har mycket och många att ta hänsyn till, och en överilad handling kan få oönskade konsekvenser. Om du spelar dina kort väl kan du å andra sidan nå precis de framgångar du önskar.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Veckan är bra för att starta jobbrelaterade projekt. Du vet hur du vill ha det och får bra respons från omgivningen. Det är också en fest på gång, och där träffar du människor som kommer att får stor betydelse framöver.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du får plötsligt ett stort behov av ordning och reda. Saker som blivit liggande tar du itu med utan att klaga – du tycker tvärtom det är ganska roligt. Det känns också viktigt att leva sunt, och du diskuterar ofta hälsofrågor.
Kraftan

Gilla Året Runt på Facebook

Kräftan 22 jun – 22 jul
Hus, hem och familj är dina bästa områden just nu. En perfekt vecka om du ska renovera hemma eller flytta! Olika typer av släktträffar blir också väldigt lyckade, och du inser till din glädje att du betyder mycket för väldigt många.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Det startar mycket nytt och du trivs med att ha flera bollar i luften. När det inträffar oväntade händelser hanterar du dem smidigt och effektivt. En kurs eller utbildning som börjar nu kommer att ge väldigt stort utbyte.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Veckan är bra för investeringar och andra ekonomiska transaktioner. Du fattar snabba och riktiga beslut. Dessutom gillar du att både prata och skriva, och du märks i alla sammanhang. Ett litet kärleksproblem löser sig snabbt.
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Din diplomatiska förmåga sätts på prov när det uppstår en konflikt i din vänkrets. Du bidrar starkt till att lösa situationen och kan känna dig nöjd. Det är också en bra vecka för att starta helt nya relationer och samarbeten.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är intensiv och liksom glödande i allt du gör. Det ska vara allt eller inget, inga kompromisser helst, och du får i regel som du vill. Ofta har du rentav tur, och saker du tidigare bekymrat dig över fungerar hur bra som helst.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du har mycket att göra och hinner inte ägna dig så mycket åt dina vänner. Men du trivs ändå och gillar förstås att knepiga saker äntligen går i lås. Du är väldigt seriös och mån om att göra ett gott intryck på alla omkring dig.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har mycket energi och gillar att ta tag i nya utmaningar. Lite motstånd avskräcker dig inte, du blir tvärtom sporrad av det. Men du måste lägga band på din tendens att predika för andra vad de ska använda sin tid till.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har många visioner om framtiden och försöker verkligen tänka positivt. Något finns det ändå som ligger i bakgrunden och oroar, och det är lika bra att du tar reda på vad det är. Om du är ärlig mot dig själv lyckas du bäst på sikt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Veckan är bra för ekonomiska samarbeten. Alla inblandade visar god vilja och kan kompromissa när det behövs. Du lyckas också hjälpa en person som har haft det trassligt ett tag, och det gör att ni kommer närmare varandra.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…