Annons

Annons

Horoskop 3–9/11

Veckas astro är här!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

 

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du har en del viktiga saker som måste ordnas, och nu börjar det bli bråttom. Det gäller att inte ödsla energi på oväsentligheter. Ta istället fram allt vad du har av planeringsförmåga och självdisciplin! Du kan om du vill.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du umgås med både gamla och nya bekanta, och det händer något hela tiden. En person du känt länge visar nya sidor av sig själv, och du blir positivt överraskad. Veckan är också bra för att skriva under avtal och kontrakt.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du vill ha djup och närhet i dina relationer. När människor har problem lyssnar du intresserat utan att döma, och ibland ser du lösningar som ingen annan tänkt på. Även ekonomin blir bättre när du lyckas göra en god affär.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
På det hela taget är detta en givande period när du får belöningar för sådant du gjort tidigare. Men ibland känner du att du inte hinner med dig själv, så försök hitta ett sätt att gå ner i varv emellanåt! Meditation kan hjälpa.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du intresserar dig för konst och andra kulturyttringar. Din egen kreativitet kommer fram på många sätt, och när det gäller heminredning har du massor med spännande idéer. Du lyckas också inspirera andra att testa lite nya saker.

jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är gästfri och bjuder gärna hem folk. Även på andra sätt ställer du upp för dina vänner och släktingar. Om någon har problem av något slag hjälper du till, och dina insatser betyder mycket. Bra hand med pengar har du också.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du försöker få människor att hålla sams, men vissa tycks njuta av att bråka om småsaker. Det finns också någon som ältar en gammal orättvisa, och där kan du göra en insats genom att lugnt och sakligt lägga fram fakta.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du hamnar i intensiva diskussioner och känner att du är redo att ompröva många åsikter. Vissa av dina bekanta vill dock inte acceptera att du förändras, och negativa känslor uppstår. Ni kommer att hitta tillbaka till varandra.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är väldigt engagerad i en fråga som rör familjen. Men hur bra lösningar du än har finns det alltid någon som tycker tvärtom. Det är lika bra att du backar ett steg för att upprätthålla harmonin. En fest blir i alla fall väldigt lyckad.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har projekt som ska avslutas och allt går som det ska. Saker faller på plats oväntat enkelt. Dessutom fattar du ett beslut som rör framtiden. En effektiv vecka alltså, och du borde snart unna dig en liten belöning.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är vänlig och hjälpsam, och det finns några som tyvärr försöker utnyttja det. Tänk efter så vet du vilka det är! I övrigt ser allt bra ut, du är framgångsrik på jobbet och får igenom idéer som du kämpat länge för.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är generös och vill förgylla tillvaron för dina närmaste, så du kommer med små presenter och överraskningar. Det känns roligt att ta ut svängarna, och futtiga frågor om ekonomi vill du helst inte befatta dig med.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…