Annons

Annons

Horoskop 3–9/12

Veckans horoskop. Vad händer i ditt liv just nu?

veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Det tycks finnas en del oärlighet runt dig. Var försiktig när du träffar folk och lita inte på första bästa! Det är dags att tala klarspråk om en gammal familjekonflikt. Alla mår bra av att du säger vad tycker.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj

Du pratar ofta om djupa saker som berör dig känslomässigt. Vissa får nu en viktigare roll i ditt liv än de haft tidigare, och dina relationer präglas av harmoni och förståelse. I kärleken är det riktigt passionerat.

Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Nu är det mycket på gång, och du har fullt sjå att hinna med allt. Eftersom du är både klartänkt och kreativ fungerar det, och du är inte lika stressad som många runt dig tycks vara. Ekonomin är dock aningen ansträngd.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Veckan innehåller en glad överraskning, och troligen är står någon inom familjen för den. I övrigt går det upp och ner. Du blir irriterad för småsaker ibland, och det beror på att du har för mycket att göra.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du blir lite vass när du tycker att folk inte håller sina löften. Men du är inte orättvis, och därför respekterar alla det du säger. Ekonomin ser hyfsad ut, så du kan passa på att köpa lite nytt och fräscht till hemmet.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har stark pliktkänsla och gör ditt bästa i alla lägen. Det räcker väldigt långt, och du får många bevis på uppskattning. I diskussioner är du mångordig och verkar ofta mer säker på din sak än vad du innerst inne är.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du engagerar dig kraftfullt mot orättvisor och vägrar kompromissa med dina principer. Samtidigt påverkas humöret mycket av hur folk runt dig mår. Vad du skulle behöva är lite mer egen tid än du fått på sistone.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har mycket på din borde-göra-lista, men det är si och så med effektiviteten. Det är kanske lika bra att du drar ner ambitionsnivån och ägnar dig åt kärlek och relationer istället. Din starka utstrålning attraherar många.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du är utåtriktad och pratsam. Oavsett var du befinner dig hittar du alltid någon intressant person att dela tankar och åsikter med. Däremot är du på din vakt känslomässigt, många kontakter stannar på en ytlig nivå.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du ställs inför en utmaning som du helst skulle slippa. Men en Stenbock ger sällan upp, så i vanlig ordning tar du ansvar och lyckas överträffa dig själv. Sug åt dig av allt beröm du får – du har verkligen förtjänat det.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
När andra stressar upp sig lyckas du lugna dem, samtidigt som du diskret ser till att allt blir som du själv vill ha det. Du är väldigt smart. Mellan varven bör du försöka ta dig tid att läsa, tänka och meditera.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är bra på att analysera människor och vill gärna hjälpa dem att utveckla sina talanger. Ofta hamnar du i rollen som förebild trots att du inte alls strävar efter det. Ekonomin får också ett lyft tack vare ett samarbete.

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…