Annons

Annons

Horoskop 3–9/3

Läs veckans horoskop! Vad händer i ditt liv just nu?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Allt svänger och ändras, och du vet inte riktigt vad du ska tycka. Ta en dag i taget och bekymra dig inte för saker du inte kan påverka! Det är lättare sagt än gjort, men just nu är det något du verkligen bör träna på.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du intresserar dig för livsfrågor, psykologi och andlighet. Dessutom drömmer du ovanligt mycket. Jobbmässigt går det upp och ner. Du vet vad du vill men har svårt att fokusera någon längre tid. Starta helst inget nytt!
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Dina relationer är intensiva och aningen stökiga. Folk beter sig inte som du förväntat. Du vill förstås vara vän med alla, så du vrider nästan ut och in på dig själv i din iver att hitta kompromisser som tilltalar alla.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är bra på att organisera och drar i fler trådar än de flesta har en aning om. Allt fungerar när du tar dig an det, och du är värd mycket beröm. Var inte så blygsam, för då kommer andra att ta åt sig äran av det du presterar!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är rastlös och vill ha nyheter och spänning. Rutiner du vanligen trivs med orkar du nu inte bry dig om. Satsa gärna på en resa, den behöver inte vara så lång. När du byter miljö lever du upp och skapar många nya kontakter.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du har svårt att hantera tävlingsinriktade och buffliga personer. Istället för att konfrontera dem drar du dig undan. Tyvärr kan det leda till att du blir utmanövrerad i viktiga sammanhang – du måste försöka bli lite tuffare!
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har goda idéer som går lätt att genomföra både hemma och på jobbet. Flera personer berömmer din kreativitet. Du är också bra på att skapa en varm och positiv stämning som får stressade människor att slappna av.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Något med siffror och papper ställer till problem. Men du behöver inte riva upp himmel och jord, allt löser sig på ett lika plötsligt som oväntat sätt. Ett besök av äldre släktingar ger stort utbyte för både dig och dem.

Annons

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du får ett ryck och tar tag i saker som blivit uppskjutna. Snabb är du också – det är nog inte många som hänger med i svängarna. Det gör inte dig något. Tvärtom föredrar du att göra saker på ditt sätt, utan inblandning.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är känslig och tappar gnistan vid minsta motgång. Lika bra att undvika nya utmaningar. Istället kan du skriva brev eller mejl som du vet att folk väntar på. Du kan faktiskt glädja många med relativt enkla medel.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du förvånar omgivningen genom att göra tvärtemot vad alla förväntar sig. Ett samarbete knakar i fogarna, och förmodligen har det tjänat ut sin roll. Du vill hur som helst vara oberoende, så blicka framåt utan sentimentalitet!
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du får ett antal nya idéer som du behöver tänka över, särskilt de som rör jobbet. Diskutera gärna med andra, lyssna på vad de har att säga men låt ingen fatta besluten åt dig! Till slut måste du lita på din egen magkänsla.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…