Annons

Annons

Horoskop 3-9/8

Äntligen är det här – veckans horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du vill inte gå i någon annans ledband utan har tvärtom ett ovanligt stort frihetsbehov. Normer och konventioner ifrågasätter du ofta och de människor du dras till är lika egensinniga som du själv. En ny relation blir stormig.

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

Du är kreativ och väldigt bra på att lösa praktiska problem. Däremot har du svårt för människor som ältar känslor och gamla oförrätter. Du vill blicka framåt och saknar helt enkelt tålamod med det som inte är konstruktivt.

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du gör ett självsäkert intryck och folk lyssnar när du pratar. Kanske blir du ombedd att företräda en grupp som vill ha fram sina åsikter i ett större sammanhang. Du klarar alla utmaningar och får många komplimanger.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du har många samtal om djupa, väsentliga saker. Ofta blir du den som alla anförtror sig åt eftersom du både lyssnar och kommer med egna, bra synpunkter. Veckan är också bra för alla former av ekonomiska samarbeten.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du har stark utstrålning, det riktigt gnistrar om dig. Veckan är bra för att starta projekt och hålla igång rent fysiskt. En ny person kommer in i ditt liv, ni har gemensamma intressen och det finns en stark attraktion mellan er.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du vill alltid ha något att göra och effektiviteten är som vanligt på topp. Men du stöter också på en uppgift som blir oväntat knepig, där bör du förstås ta emot den hjälp som erbjuds. Övedriven stolthet har du ingen nytta av.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill ha lite lyx, flärd och guldkanter på tillvaron. Plikter och rutiner skjuter du helst upp, men på fester är du i ditt esse. Det kan också komma goda nyheter från en yngre person som du har väldigt starka känslor för.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du vill ha kontroll och tycker inte om när det händer oväntade saker. Det gäller även på det känslomässiga planet. Bäst mår du när allt är tryggt och förutsägbart. Ett litet problem med bostaden kan dock ställa till det.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du måste vara alert och framåt, för det händer spännande saker varje dag. Allt utvecklas snabbare än du trott. Miljöombyten och korta resor är givande. Det är också en bra tid för att skriva brev och kontakta gamla vänner.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Nu har du goda chanser att få in extra pengar. Det kan vara en affär som går i lås, ett lån som någon betalar tillbaka eller att du får en värdefulla gåva. Dina relationer ser också bra ut. Du är omgiven av värme och omtanke.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du har intensiva känslor och stark intuition. Samtidigt är du väldigt självständig och vill inte kompromissa om något. Ibland gör och säger du saker för att förvåna folk omkring dig och du protesterar mot allt som känns falskt.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du känner in alla slags stämningar och vibrationer och du är väldigt lättpåverkad. Undvik negativa människor, för risken är att de drar ner dig! Konst, musik och dans mår du desto bättre av, så håll på med det så ofta du kan.

 

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells blogg>>


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…