Annons

Annons

Horoskop 30/3-5/4

Här är veckans härliga horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Ekonomin kan stärkas genom en god affär. Du vet instinktivt när du ska satsa och när du ska hålla igen, och du hjälper också andra med goda råd om pengar. Dina relationer präglas av värme, och du känner dig väldigt uppskattad.

Annons


oxen

Oxen 20 apr – 20 maj

Många tankar klarnar, och du litar mer på dig själv. Men det är ändå inte läge för impulsiva beslut och snabba förändringar. Ett steg i taget är vad som gäller, och du behöver inte bli förvånad om det dyker upp oväntade hinder.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du tar det ganska lugnt och tillbringar mycket tid med att iaktta folk omkring dig. Vissas beteende förvånar dig, men du aktar dig för att kritisera i onödan. Ofta är du diplomatisk när andra klampar på, och det vinner du på.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du har lätt för att prata med folk och får snabbt nya vänner i olika kretsar. Det dyker också upp en bekant från förr, och du får ett intressant förslag som rör framtiden. Ha is i magen och ta reda på alla fakta innan du säger ja!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du har många idéer men är impulsiv och ändrar dig snabbt. Ingen kan förutse dina handlingar, och det kan ställa till problem i samarbeten. Försök vara mer analytisk, i alla fall på jobbet! En diskussion om pengar blir oväntat laddad.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du pratar med människor och märker att alla har något intressant att komma med. Du lär dig mycket om ämnen du inte tidigare kommit i kontakt med. Det är också en förälskelse på gång, men den övergår ganska snart till vänskap.


vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du vill reda ut saker och ting ordentligt. Slarv och hafs står du inte ut med. Du är ovanligt envis också och ser till att driva igenom din linje både hemma och på jobbet. Folk litar på dig, och du tar mer ansvar än de flesta.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du märker att någon är väldigt intresserad av att lära känna dig närmare. Om du själv känner likadant måste du visa det, annars rinner allt ut i sanden. Även när det gäller jobb är det nödvändigt att vara tydlig och framåt.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du har mycket energi och behöver nya projekt att ta tag i. Samtidigt är det viktigt med balans, för om du inte vilar mellan varven kör du snabbt slut på dig. Försök inte slå rekord hela tiden, utan unna dig lugn och ro emellanåt!


vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Din kreativitet gör att du klarar även ganska svåra uppgifter utan problem. Det bara faller på plats, och ingen förstår hur du bär dig åt. Själv är du blygsam och gör inget väsen av dig, men det finns andra som höjer dig till skyarna.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du vill ha det lugnt och rofyllt omkring dig. Men ofta händer det saker som rubbar dina cirklar rejält, och du måste försöka vara flexibel. Framför allt: tänk stort och bekymra dig inte över småsaker som du ändå inte kan påverka!
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Det blir en omväxlande vecka. Du träffar mycket folk och lyckas komma överens med alla, även om ni har helt olika åsikter. Det är också dags för att litet miljöombyte. Håll i pengarna bara, för det är lätt att utgifterna drar iväg!

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…