Annons

Annons

Horoskop 31– 6/4

Snart börjar Monica Hortell blogga hos oss på Året Runt, missa inte det!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Tycker du att folk har för höga krav på dig måste du säga ifrån – snart. Men var inte burdus utan uttryck dig så diplomatiskt du kan! Någon som verkar tuff är nämligen mycket känsligare än du tror.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Din ekonomi blir bättre tack vare en annan person. Förvalta det och gör inte genast av med varje krona. Känslomässigt går det upp och ner. Ena dagen är du på bra humör, nästa dag tolkar du allt negativt.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du blir väldigt förtjust i någon du bara träffar som hastigast. Känslorna tycks besvarade och ni lär stöta ihop i diverse sammanhang. Det är dags att fatta ett viktigt ekonomiskt beslut. Tänk logiskt!
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Det förekommer förseningar och felaktig information, vilket förstås irriterar. Avreagera dig inte på oskyldiga. Försök behärska dig och var förvissad om allt kommer att fungera igen snart.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är optimistisk och har idéer som du vill delge andra. Men ingen har tid att lyssna med det engagemang du förväntar dig. Du får acceptera att folk har fullt upp och fortsätta lita på dig själv!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Folk vädrar sina åsikter i tid och otid. Själv pratar du inte mer än du måste när det gäller känsliga, personliga frågor. Men du iakttar desto mer, och du lär dig mycket om hur människor fungerar.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du trivs bra när det är liv och rörelse. Oväntade gäster rubbar visserligen dina cirklar, men det är ändå roligt. Du är generös när det gäller pengar. Någon i en rejäl knipa får hjälp av dig.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är otålig och har svårt att hantera motgångar. Men när allt går bra känner du dig helt oövervinnelig. Det blir tvära kast i humöret alltså. Dina relationer är ändå harmoniska, och du gör en ny bekantskap.
skytten

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är effektiv och jobbar mer än de flesta. När folk inte hinner med hjälper du dem. Många talar gott om dig, fast du inte vet om det. Några oförutsedda utgifter orsakar en tillfällig ekonomisk svacka. 
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är intresserad av andlighet, stora livsfrågor och vill ofta vara ifred för att tänka över saker och ting. Men dina vänner måste också få sin beskärda del av din tid. Glöm inte bort en bemärkelsedag!
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du känner dig kreativ och levande när du ställs inför oväntade situationer. Men du blir också snabbt uttråkad om det inte händer något. Kontakta gamla vänner eller bekanta du inte sett på länge!
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du tycker om att ha folk runt dig. En ytlig bekant får nu en viktigare roll i ditt liv, och ni har hur mycket som helst att prata om. Ett fördelaktigt ekonomiskt avtal bidrar till att lyfta humöret.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…