Annons

Annons

Horoskop 4–10/2

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

Veckans astro

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du blir trött på människor som pratar om vad de vill göra men aldrig kommer till skott. Därför sätter du igång massor av saker, bara för att föregå med gott exempel. Och det fungerar – din energi smittar av sig på alla.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du får mycket uppmärksamhet, och det är en bra vecka om du ska starta nya projekt på jobbet. Folk lyssnar när du pratar. Dock finns det en person som aldrig håller med dig, och era diskussioner blir verkligen eldfängda.
Tvillingarna

Annons

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är ofta rastlös och missnöjd utan att egentligen veta varför. Något gnager, och om du tänker efter så finns det delar av ditt liv som du kan förbättra relativt enkelt. Var ärlig mot dig själv och våga ta tag i saker!
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du funderar mycket på ekonomin och får bra hjälp av en kunnig person i frågor som rör affärer och investeringar. Och om folk är skyldiga dig pengar är det dags att påminna dem. Det är inte fel att bevaka dina rättigheter!
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Veckan är bra för att inleda nya relationer och samarbeten. Någon som kommer i ditt liv nu får stor betydelse för lång tid framåt. Däremot kan du gärna klippa kontakten med en gnällspik som stört dig länge.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är optimistisk och vågar ta egna initiativ, oavsett vad andra tycker och tänker. Allt du vill göra går oväntat lätt. Men några personer i din närhet har stora problem som de inte tycks kunna lösa själva, och det bekymrar dig.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Ingen har tråkigt i ditt sällskap, för du hittar alltid på oväntade, roliga saker. Kreativiteten är verkligen på topp! Även kärlekslivet får ett lyft. Är du singel kan du träffa en partner på en större fest som bekanta ordnar.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Något med siffror och papper ställer till problem. Men du behöver inte riva upp himmel och jord, allt löser sig på ett lika plötsligt som oväntat sätt. Ett besök hos släktingar ger stort utbyte för både dig och dem.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du behöver tid att tänka, reflektera och bara vara. De du söker dig till är intresserade av filosofi och djupa samtal. Stress och buller orkar du däremot inte med, och du kan gärna undvika alla typer av yttre utmaningar.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du har tur med pengar, och behöver du köpa något hittar du det till fyndpris. Dessutom är du bra på att ge råd till andra. Instinktivt vet du hur folk tänker, du ser deras starka och svaga sidor utan att döma.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Lyssna väldigt noga på din intuition! Den är ovanligt stark och kan vägleda dig inför alla former av beslut. Du är också bra på att bedöma människor. När någon försöker lura dig reagerar du direkt och vågar säga ifrån.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du behöver mycket egen tid just nu, och det handlar om att du måste bearbeta känslor och upplevelser. Säg nej till stress och nya krav! Vissa praktiska åtaganden vill du förstås fullfölja, men överarbeta ingenting!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…