Annons

Annons

Horoskop 4–10/8

Veckans astro är här – missa inte!

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

veckans horoskop

 

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du står inför ett vägval och använder mycket tid till att tänka över alternativen. Alla detaljer måste stötas och blötas. Ju mer du tänker, desto osäkrare blir du. Det är lika bra att göra något annat tills allt har klarnat.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du är inne i ett kreativt flöde. Det mesta går lättare än väntat, och problem löser du snabbt och elegant. Det är en spännande utveckling på gång i kärleken. Du har all anledning att känna självförtroende.

Tvillingarna

Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du har många projekt att pyssla med men är rastlös och tröttnar fort. Du gör lite här och lite där, men är ändå hyfsat nöjd med resultatet. Tyvärr blir du orättvist kritiserad av någon som helt enkelt missförstår dig.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du mår bra av att byta miljö och träffa nya människor. Ju mer omväxling du får, desto mer levande känner du dig. Du får också uppleva att några som verkar blyga och reserverade har mer att ge än du tror från början.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Ett ekonomiskt bekymmer ser ut att lösa sig. Du kan andas ut och tänka på andra saker. Kanske är det en resa på gång? Det skulle vara bra för dig att göra något som vidgar vyerna och ger chans till lite äventyr.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är framåt och målmedveten. Allt blir som du vill då du inte backar även om det tar emot. Det är också en fest på gång, och den blir givande för din del. Du lär känna någon som kommer att få stor betydelse för dig.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du iakttar allt som händer – om det blir problem eller konflikter griper du in utan att det märks. Du är smidig och diplomatisk. Känslomässigt är du avvaktande och det är svårt att komma dig riktigt nära.
skorpionen

Skorpionen 23 okt – 22 nov
Veckan är bra för att träffa vänner och lära känna nya människor från olika kretsar. Du har alla sinnen öppna och välkomnar allt intressant och spännande som händer. Dessutom får ekonomin ett välbehövligt uppsving.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du vill göra intryck på människor och tar mycket plats. Vissa kan uppleva dig som framfusig eller dominant, andra blir väldigt förtjusta. Du väcker blandade reaktioner och det är bra att vara medveten om det.
stenbocken

Stenbocken 22 dec – 20 jan
Frågor som rör rättvisa, etik och moral är viktiga. Du tar tydligt ställning i olika frågor och diskuterar gärna med andra. Men det finns någon du känt länge som inte accepterar dina åsikter – ni blir tillfälligt osams.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Flera nya projekt startar. Du är bra på att samarbeta, men bara med en åt gången. Du har förmåga att lyssna och sätta dig in hur den andra känner. I större grupper känner du dig däremot vilsen och ofta missförstådd. 
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du vill göra klart något du påbörjat för ett bra tag sedan. Optimismen är stark, men du måste spara krafterna för du blir fort trött. Gör en sak i taget, och knyt ihop alla trådar ordentligt innan du börjar med nästa!

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…