Annons

Annons

Horoskop 5–11/5

Läs veckans horoskop.

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

astro

vadur

Väduren 21 mar – 19 apr
Du vill roa dig och njuta av livets goda. Ouppklarade problem skjuter du åt sidan – det är lika bra. De nya perspektiv du så väl behöver kommer när du inte ältar utan när du kopplar av och tänker på annat.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Nu är en bra tid att starta praktiska projekt. Du är visserligen lite lat och behöver någon som puffar dig åt rätt håll, men bara du kommer igång flyter allt som det ska. Framgång i kärlek har du dessutom.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du fortsätter att ligga lågt. Bättre det än att driva fram en utveckling som tiden inte är mogen för. Var försiktig med att skriva under avtal och kontrakt – det kan tyvärr finnas en del missar i informationen.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Det är mycket på gång, och du har dessutom folk runt dig hela tiden. Roligt men stressigt. Allt kan du inte hinna med, så gör en lista på vad som ska prioriteras. Då har du något att utgå från.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du befinner dig ofta i händelsernas centrum. Både du och det du gör får positiv respons, och du vågar testa saker du tidigare backat inför. Ditt sätt att ta ledarrollen inspirerar många runt dig.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Veckan är bra för resor och annat som innebär liv och rörelse. Även på det inre planet händer en del. Du lär dig nya saker och tänker i banor du aldrig gjort förr. Många blir positivt överraskade av dig.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Det går upp och ner, allt beror på andra människor. Du kan inte påverka mycket – anpassa dig så gott det går. Ett intressant ekonomiskt förslag presenteras. Lyssna men bestäm inget definitivt än.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Folk dras till dig, och du knyter nya kontakter i överallt. Samarbeten fungerar fint, och det blir också allt bättre i kärleken. Är du singel har du stor chans att träffa en partner som passar dig perfekt. 
skytten

Annons

Skytten 23 nov – 21 dec
Du har för mycket runt dig, du måste börja sortera bort onödiga aktiviteter. Annars tar din energi slut. Runt dig finns en eller flera som behöver mycket hjälp, men frågan är om du ens orkar med det.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du är känslig för kritik och drar dig undan vid minsta motgång. Dina reaktioner är svåra att förstå för många, även för dig själv. Men du har en god vän som alltid stöttar dig – er relation blir ännu viktigare nu.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du blir ofta avbruten när du gör något viktigt, och det påverkar humöret. Låt inte människor köra med dig eller tränga sig på i fel lägen – markera var du har dina gränser. Det handlar om självrespekt.
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är nyfiken, utåtriktad och får snabbt vänner. Om någon intresserar dig tvekar du inte utan inleder genast ett samtal. Det är en mycket bra period för kurser eller lyssna på spännande föredrag.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…