Annons

Annons

Horoskop 6–12/10

Nu har du chansen att läsa veckans spännande horoskop.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Du får intressanta förslag att ta ställning till, och plötsligt är det viktigt med snabba beslut. Det är bra om du lyssnar på dina vänner, de tycks vara ovanligt klarsynta. Ett oväntat möte leder till stora, spännande förändringar.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Du är energisk och effektiv. Något som varit krångligt går lätt att reda upp, och du ar anledning att vara nöjd. Om någon behöver hjälp ställer du också upp. En mycket bra vecka för att starta nya relationer och samarbeten.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du är väldigt kreativ. Idéerna kommer slag i slag, och du vill genast testa allt nytt du kommer på. Humöret är på topp också, och i alla sammanhang tillför du ett slags trivsam positivitet som alla omkring dig har nytta av.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är både ekonomiskt och känslomässigt generös. När du träffar en allmänt snål och grinig person vet du inte hur du ska bete dig. Inse att du inte kan ändra på vederbörande, hur mycket du än försöker! Låt dig inte heller utnyttjas! 
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är bra på att uttrycka dig, och om det blir konflikter lyckas du komma med lösningar som tilltalar alla inblandade. Ofta styr och ställer du mycket mer än vad folk förstår, eftersom du gör det på ett smart och diskret sätt.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du skjuter inte upp något utan tar dig an alla uppgifter med stort självförtroende. Din starka utstrålning gör intryck på många, och du får massor av komplimanger. Romantisk är du också, och i kärleken går det åt rätt håll. 
vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du bekymrar dig inte i onödan, eftersom du inser att det är slöseri med energi. Och det mesta flyter verkligen på i precis den riktning du önskar. Du har dessutom förmåga att stärka och peppa andra, så de vågar överträffa sig själva.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Din intuition är nästan magiskt bra. Du känner saker på dig och agerar därefter, och därför hamnar du rätt. Däremot pratar du inte så mycket om vad du känner och tänker. Du är social men diskuterar helst allmänna och praktiska frågor.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du gör nya bekantskaper som du genast känner gemenskap med. Troligen träffas ni inom en grupp eller förening. Rent allmänt så är du väldigt aktiv och vill gärna engagera dig i stora, övergripande frågor som rör framtiden.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Dina ledaregenskaper visar sig, och du kan ordna upp och organisera även väldigt komplicerade situationer. Detta förutsatt att du får jobba självständigt. Andras krav och förväntningar har däremot en hämmande inverkan på dig.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du har stora planer men saknar just nu energi att genomföra dem. Stressa inte dig själv utan låt allt ligga på is ett tag. Saker och ting kan faktiskt utvecklas av sig själva ibland. Ett besök av vänner blir veckans höjdpunkt.
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Energin flödar som den inte gjort på länge, och plötsligt tar du tag i projekt du skjutit upp. Du är också ovanligt framåt i alla sociala sammanhang. Folk lägger märke till dig, och du får en del intressanta förslag som rör framtiden.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop


Kommentera

Vinn 10 000 kronor till valfri resa – TÄVLA HÄR

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…