Annons

Annons

Horoskop 6-12/7

Missa inte veckans fullmatade horoskop!

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr

Du dras till allt som är nytt och spännande, din kreativitet utvecklas hela tiden. Rent socialt händer det massor, du träffar mycket folk och får en stark roll i alla sammanhang. En yngre person kommer med goda nyheter.

oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj

Ekonomin förbättras och du kan unna dig lite utöver det vanliga. Heminredning ligger dig också varmt om hjärtat. Du vet hur du vill ha det vad gäller färg, form och stil. Fråga familjen innan du gör några stora förändringar.

Gilla Året Runt på Facebook

Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du är utåtriktad och kan prata med vem som helst om vad som helst. Inget är dig främmande. Veckan är bra för korta resor och utflykter – du kan räkna med upplevelser utöver det vanliga. Impulsköp kan dock bli oväntat dyra.


Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du är energisk och sätter gärna igång egna projekt. Men du berättar inte alltid om dina planer, trots att vissa är nyfikna. Du kan gott vara mer öppen. Det är ett bra sätt att motverka lösa rykten och dumma missförstånd.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug

Du pratar mycket och har intensiva möten med människor. Flera av dina relationer fördjupas, men det finns också en person som du kommer på kant med. Det är nog bäst att ni är ifrån varandra ett tag, tills allt har lugnat sig.


jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Du bearbetar gamla minnen och det blir mycket att fundera över. Det finns också många omkring dig som vill diskutera både stora och små frågor och du engagerar dig i allt. Prioritera det viktigaste, så du inte blir helt utmattad!

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt

Du är flexibel och öppen för intryck och du kan hantera alla slags människor. Resor och miljöombyten ger spännande och oväntade upplevelser som du verkligen uppskattar. Även kärleken mår bra av att bryta de vanliga rutinerna.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du får en del nya spännande kontakter med människor som inte liknar dina andra bekanta. Någon typ av samarbete blir aktuellt,  det blir krävande men ger också stora belöningar. När det gäller affärer har du gott omdöme.

skytten

Skytten 23 nov – 21 dec

Du får hjälp av andra människor även när du inte ber om det eller knappt ens behöver det. Bara att tacka och ta emot! Det tycka också vara en romans på gång. Någon som länge beundrat dig vågar äntligen ta kontakt.

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du har förstärkt intuition och reagerar på alla skiftningar i omgivningen. Det innebär förstås också att du är känslig för människors utstrålning. Negativitet orkar du inte med, utan då håller du dig hellre för dig själv.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du har svårt att slappna av. Varje gång du försöker kommer du på något som absolut måste göras, men ofta stressar du i onödan. När någon spontant föreslår ett miljöombyte bör du tacka ja, för det blir trevligare än du tror.

fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du tänker förnuftigt och försöker hindra andra från att begå misstag. Men dina kloka ord får inte det gehör du hoppas på. Du måste ha tålamod och lita på att människor ändå kommer fram till vad som är bäst för dem själva.

Läs också: Stort horoskop för hela sommaren!


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…