Annons

Annons

Horoskop 7-13/12

Missa inte veckans horoskop!

Artikeln innehåller reklamlänkar. Läs här

väduren smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vädurens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Väduren 21 mar – 19 apr

Du måste försöka ha ett fast grepp om ekonomin. Var beredd på oväntade utgifter och var noga med alla papper och kvitton! En resa blir lyckad trots att den börjar lite rörigt. Du har lätt för att få kontakt med människor.

Annons

oxen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Oxens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Oxen 20 apr – 20 maj

Gilla Året Runt på Facebook

Du träffar en påstridig person som irriterar dig mer än du vill visa. Ni gör nog klokast i att undvika varandra tills vidare. Om det gnisslar även i andra relationer får du försöka se på det med stora doser distans och humor.

tvillingarna smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Tvillingarnas stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Tvillingarna 21 maj – 21 jun

Du får mer att göra än du räknat med. Det blir stressigt, men du är effektiv och klarar dina åtaganden. Så värst mycket tid över blir det dock inte. Skulle det bli någon lucka i schemat så finns det andra som behöver hjälp av dig.

kräftan smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Kräftans stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Kräftan 22 jun – 22 jul

Du tillhör dem som har tur just nu. Och det är välförtjänt, för du har kämpat för att komma dit du är. Kreativiteten fortsätter att blomstra och du löser snabbt problem. Du gör också en ny bekantskap som delar dina åsikter i alla frågor.

lejonet smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Lejonet stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Lejonet 23 jul – 22 aug

Du är dominant men på ett positivt sätt. Ofta drar du igång roliga aktiviteter som engagerar alla omkring dig, och du ser till att ingen hamnar utanför gemenskapen. Dessutom vågar du säga vad du tycker, även i känsliga frågor.

jungfrun smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Jungfruns stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Jungfrun 23 aug – 22 sep

Dina nära relationer är harmoniska, det är också en bra period för att träffa helt nya människor. Du är framåt och vågar ta kontakt. Någon du lär känna nu kan bli en vän för livet, även om ni inte ses så ofta till en början.

vågen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vågens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Vågen 23 sep – 22 okt

Du har en förmåga att koppla av även när folk omkring dig stressar. Ändå hinner du lika mycket som alla andra, det beror på att du hushåller effektivt med dina resurser. Du har också god hand med pengar och kan unna dig lite extra.

skorpionen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Skorpionens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Skorpionen 23 okt – 22 nov

Du får en riktig energikick och sätter igång nya projekt utan att tveka. Visserligen är du inte helt klar över detaljerna, men din kraft och entusiasm för dig långt. Samarbeten trivs du däremot inte med – du vill vara helt självständig.

skytten stjärntecken smycke
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Skytten stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Skytten 23 nov – 21 dec

Oförutsedda händelser gör att du måste ta hand om saker du egentligen inte har tid med. Det är bara att bita ihop och hålla humöret uppe. Du har också många vänner som hjälper dig, om du bara visar att du behöver det.

stenbocken smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Stenbockens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Stenbocken 22 dec – 20 jan

Du blir lätt förälskad. Men det är nog inte så allvarligt utan handlar mer om ett behov av spänning. Skapande verksamhet fungerar också väldigt bra. Du har massor med idéer som det är dags att förverkliga, så tveka inte!

vattumannen smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Vattumannens stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Vattumannen 21 jan – 19 feb

Du råkar ut för en påflugen och allmänt irriterande person. Ni tycker olika om det mesta och du gör klokt i att undvika närmare kontakt på ett tag. Däremot ska du gärna ta dig tid att hälsa på en gammal vän som blivit krasslig.

fiskarna smycke stjärntecken
Berlock från Thomas Sabo (reklamlänk via Apprl) med Fiskarnas stjärntecken. Läs mer och köp här (reklamlänk via Apprl) .

Fiskarna 20 feb – 20 mar

Du gillar att planera framåt och känner en spirande optimism. Ibland glömmer du praktiska saker som du lovat utföra här och nu, men det finns alltid någon som påminner dig. Du har stor nytta av dina lojala vänner och bekanta.

Läs också: Här är halsbandet som passar just ditt stjärntecken

Läs mer om stjärnor och astrologi på Monica Hortells astroblogg!


Kommentera

 

 Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…