Annons

Annons

Horoskop 7–13/4

Följ vår astrologs blogg! monicasastroblogg

veckans astro

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är inne i en riktigt bra tid. Saker blir gjorda, och du har ändå energi över. Använd den till att träffa folk! Du har lätt för att skapa kontakter och får mycket positiv feedback från både gamla och nya vänner.
oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du står för dina åsikter trots att du blir ifrågasatt. Konsekvens är visst bra men din envishet kan också göra att du låser dig. Vissa i din närhet kan bli smått vansinniga när du vägrar lyssna på deras argument.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du har mycket folk runt dig, och det händer något oväntat var och varannan dag. De flesta av dina kontakter är rätt så ytliga, men du är bara glad att slippa fördjupa dig i relationsproblem. Humöret är på topp.
Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du kommer till din rätt i olika slags grupper. Folk lyssnar och du har en märklig förmåga att skapa harmoni. När människor drar åt olika håll hittar du oftast de magiska orden som får alla att enas.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du står lite grann inför ett vägskäl. Ett beslut börjar ta form, men gör inget drastiskt förrän du har diskuterat med dina nära. Inget är så bråttom som du tror. Lägg istället tid att städa upp bland gamla papper!
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Det går framåt med det mesta. Speciellt något du ansträngt dig med tycks nu gå som på räls. Dels beror det på ditt utmärkta förarbete, och dels på att flera ställer upp med både tid och praktiska råd.
vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Det är en perfekt vecka för att inleda relationer och samarbeten. Du drar till dig de som är på samma våglängd och som du direkt känner dig trygg med. Det blir också ett riktigt lyft i kärleken.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du blir störd i dina rutiner. Det är bra, för det får dig att tänka i nya banor. Mycket positivt kommer ut av det. Ett viktigt möte äger rum. Det kanske inte blir som du tänkt – det kan tvärtom bli bättre!
skytten

Annons

Skytten 23 nov – 21 dec
Du är öppen för nya upplevelser och känner ofta att vad som helst är möjligt bara du vill. Din personliga utveckling går snabbt och gamla vänner häpnar när de ser vilka förändringar du vågar göra.
stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du stöter på ett oväntat hinder och blir smått handlingsförlamad. Egentligen vet du hur du ska agera, men energin tycks inte finnas där. Lika bra att vänta tills du känner att alla delar är på rätt plats, annars blir det bara rörigt.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Någon du tänkt mycket på hör av sig, och ni har ett givande samtal. Du får plötsligt överskottsenergi och det är dags att göra något vettigt av den. Projekt hemma slår väl ut, så varför inte möblera om?
fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du tar tag i saker som ingen annan orkar bry sig om. Din hjälpsamhet uppskattas även om du inte får höra det så ofta som du vill. Folk tror kanske att du är starkare än vad du är?

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…