Annons

Annons

Horoskop 8–14/12

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

veckans astro

stenbocken
Väduren 21 mar – 19 apr
Du blir snabbt uttråkad om det inte händer något. Behovet av omväxling och utmaningar är ovanligt stort, och du är inte rädd för krävande utmaningar. Du har också lätt för att få nya vänner och bekanta.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Det händer mycket på en gång, och du blir splittrad. Känn inte att just du måste ta allt övergripande ansvar, det är varken rättvist eller rimligt. Bestäm dig för vad som är viktigast just nu och kör helhjärtat på det!
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du har en förmåga att alltid göra eller säga det oväntade. Det gör att du inspirerar flera som suttit fast i gammalt tänkande, och ibland förvånar du till och med dig själv. Studier och långa resor är extra givande.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är bra på att lyssna, och du engagerar dig i andra utan att lägga dig i för mycket. Därför får du många förtroenden, och flera relationer fördjupas. Det är en bra vecka för att på allvar se över din egen ekonomi.
Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du har starka och energiska personer runt dig. Ibland känner du att de tar över för mycket, och att dina åsikter försvinner i det allmänna bruset. Rester av gammalt dåligt självförtroende kommer fram när du minst önskar det.
jungfru

Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du måste välja vad du helst vill satsa på och gå in för det med hela din själ utan att tveka och vela. Då kan du lyckas med vad som helst. Du har dessutom tur och träffar rätt personer, så du får hjälp när det behövs.

vagen

Vågen 23 sep – 22 okt
Du vill göra andra glada, och i alla sammanhang försöker du höja stämningen och skapa guldkanter på tillvaron. Allt behöver inte vara perfekt, huvudsaken är att helheten fungerar. Du är energisk men ändå avslappnad.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du får välbehövlig vila men saknar ändå inte stimulans. Tvärtom, allt fortgår i ett behagligt tempo och du är effektiv när det behövs. Relationerna inom familjen och släkten fungerar också väldigt bra.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Nu är det liv och rörelse. Varje dag händer något du inte räknat med, mest är det trevliga saker. Du är vaken, reagerar snabbt när det behövs och ser till att varken du själv eller andra glömmer något viktigt.
vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Ett trassligt ärende som rör pengar tycks reda upp sig, även om det inte blir fullt lika bra som du hoppas. Det är viktigt att du tänker positivt, och att du planerar framåt. Du kommer att få viktig praktisk hjälp av en släkting.

vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du är intensiv, framåt och träffar massor av folk. Din utstrålning är starkare än du anar, och är du singel är det läge för romantik. Beundrare saknas inte. Har du redan relation blir det ännu bättre än tidigare. 
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Försök organisera dina rutiner effektivt så att inte småsaker tar onödigt mycket tid. Städa också upp bland gamla papper och prylar! När du gör det kan du på köpet hitta något som länge varit försvunnet.

Julklappstips! Klicka på det smycke du gillar för att komma till butiken

Alla produkter är utvalda av Året Runts redaktion, och länkas till återförsäljarna genom tjänsten Metapic.

1. Stjärntecken med Bling bling! Smyckens kärna är gjort av koppar, sedan pläterad i 18k vitguld, 85 kr, från Fyndiq

2. Vackert hanlejon – Djurens konung!  Berlock Lejon 3D, antikt silverfärgad metall fri från bly och nickel, 35 kr, från Fyndiq

3. Klassiskt i guld! Berlock i 18k guld, 499 kr, från Fyndiq

4. Söta berlocker sterlingsilver! En detaljrik berlock med stjärnor och tecken som visar vilket stjärntecken du tillhör, 349 kr, från Jewelrybox.se

5. Stjärntecken i gulddoublé, 69 kr, från Fyndiq

6. Stjärntecken i guldpläterat silver! Berlock stjärntecken guld-på-silver, 129 kr, från Fyndiq

7. Stjärntecken äkta silver! Hängsmycke, 99 kr, från Fyndiq

8. Datasmycken med Bling! USB Minne 4GB Zodiac Bling Memory med ditt stjärntecken, 341 kr, från Fyndiq.

9. Stilrent och snyggt! Starsign är en ny serie halsband från Pilgrim med hängen utformade efter olika stjärntecken. Halsband i guld eller silver med kedja 40cm, 299 kr, från RoyalDesign

Utvalt av Sofia Gerholm


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…