Annons

Annons

Horoskop 8–14/9

Här kommer veckans astro.

horoskop

stenbocken

Väduren 21 mar – 19 apr
Veckan är perfekt för att träffa folk och inleda både personliga relationer och samarbeten. Du blir generöst bemött, och optimismen ökar stadigt. Dock finns praktiska problem som bara kan redas ut med lugn och tålamod.
oxen

Annons

Oxen 20 apr – 20 maj
Det händer en del nytt på jobbfronten. Du har mycket att göra men är också väldigt inspirerad, så inget känns besvärligt. Dessutom gör du oväntad bekantskap med en öppen och vänlig person som tänker i dina banor.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du går in i en kreativ period. Nya idéer poppar upp hela tiden, och du vill testa allt genast. I den allmänna entusiasmen glömmer du vissa av de vanliga, halvtråkiga plikterna. Det lär finnas tid att ta itu med dem senare.
Kraftan

Kräftan 22 jun – 22 jul
Veckan är utmärkt för att fixa och pyssla hemma. Det finns mycket som behöver göras, och allt flyter på jättebra när du väl kommer igång. Passa också på att kontakta släktingar som du inte hört av dig till på länge.
Lejon

Lejonet 23 jul – 22 aug
Undvik dyra impulsköp och att spontant låna ut pengar till folk! Du har en tendens att låta dig luras när det gäller ekonomi. I övrigt är det en bra vecka. En vän överraskar dig positivt och tillsammans gör ni upp planer för framtiden.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du tänker inte så klart som du tror just nu, och därför bör du inte hasta fram några beslut. Mycket kommer att lösa sig av sig självt om du bara avvaktar. Ägna dig istället åt att sortera och städa noggrant bland papper och prylar.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du går in i en ny, positiv period. Haka inte upp dig på små detaljer, tänk istället framåt och våga ha stora visioner! Du kommer att kunna genomföra mycket som du hittills har trott varit omöjligt, och medvinden håller i sig länge.
skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har ett behov av att tänka över saker och ting i lugn och ro. Det du beslutar nu kommer att bli viktigt på många plan, och det känner du intuitivt. Dessutom börjar en stark och spännande utveckling på det andliga området.
skytten

Skytten 23 nov – 21 dec
Du pratar mycket, och i alla sammanhang delar du med dig av dina åsikter. När någon har en avvikande uppfattning blir du nästan förvånad. Men du har inte alltid rätt, och det är viktigt att lyssna på andra med öppet sinne

vadur
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Olika slags människor tar kontakt med dig, och din anpassningsförmåga sätts på prov. Nya relationer blir antingen väldigt givande eller också helt misslyckade. Det verkar som att allt ställs på sin spets, även på jobbet.
vattumannen

Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du känner en våg av optimism och vågar söka dig till nya utmaningar. Många är intresserade av vad du ska göra härnäst, och du håller inget hemligt utan är tvärtom ovanligt öppen. Veckan är bra för alla slags resor och studier. 
fisken

Fiskarna 20 feb – 20 mar
Någon förelår ett samarbete. Du är tveksam först men inser snart att du har mycket att vinna, kanske också ekonomiskt. Det hela kan också utvecklas till en djup och långvarig vänskap. Din förmåga att lyssna och förstå uppskattas.

LÄS OCKSÅ: Året Runts årshoroskop

LÄS OCKSÅ


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…