Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 1-7/10

veckans astro

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du är hjälpsam och inte rädd för besvär. Flera personer behöver dina tjänster, och du inser att du kan glädja andra med relativt enkla medel. Det är ingen bra vecka för att fatta viktiga beslut om framtiden.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du har lite svårt att nå fram till andra. Dina idéer uppfattas som udda eller svåra. Men du tror på dig själv och fokuserar på det du vill uppnå. Glöm inte att också kärleken behöver tid och engagemang!ng.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Det händer saker hela tiden, men det blir inte exakt som du vill. Att reta upp sig över det är ingen idé, försök vara följsam i stället. Allt kan faktiskt bli bättre än du tror, även om du inte har total kontroll.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är empatisk och lever dig in i andras känslor. Har någon problem gör du allt för att stötta. Men du tar inga personliga risker utan månar om din trygghet. En bra vecka för fixa och förbättra hemma.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du vill lyxa till vardagen för dig och dina närmaste. Det underlättas av att extrapengar kommer in, kanske genom en mindre vinst. Ditt generösa humör gör dig väldigt populär. En fest blir dock inställd.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du vill veta mer om din egen och familjens historia, och pratar gärna med äldre personer. Det är en bra vecka för att möblera om eller renovera – att försöka skapa harmoni och balans runt dig är viktigt.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du tar hand om folk som inte riktigt orkar med sina uppgifter. Många uppskattar din insats, men själv ligger du lågt. Du är gärna verksam bakom kulisserna i olika sammanhang. Var försiktig med pengar!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du är nyfiken, alert och har lätt för att lära dig nya saker. Dessutom umgås du gärna med dem som tycker om att prata och diskutera. Vill du träffa vänner oftare så lönar det sig att ta egna initiativ.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du är beredd att arbeta hårt och nästan njuter av att pressa dig extra. Någon som inte lagt märke till dig innan, får äntligen upp ögonen för dina talanger. Ditt självförtroende är ändå inte riktigt stabilt.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Det är en bra period för att läsa böcker eller gå kurser av olika slag. Du kan snabbt sätta dig in i nya ämnen. Dessutom kan du uttrycka dig i skrift. Ett brev du skriver nu kommer att ge önskat resultat.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du tänker i nya banor och får idéer som förvånar alla, inklusive dig själv! Allt känns möjligt. Personer som har kört fast får ny energi av dig. Men du är inte uthållig utan föredrar korta beslutsvägar.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du har svårt att bestämma dig – ett tecken på att du inte ska fatta några beslut just nu. Lev i nuet och gör enbart det nödvändigaste! Se upp med en person som försöker utnyttja dig ekonomiskt.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…