Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 10-16/9

horoskop

vadur
Väduren 21/3 – 19/4
Det blir förändringar på jobbet, och du vet inte vad du ska tycka. Var inte alltför motsträvig – du har mycket att vinna på det hela. En ny kollega kan bli en mycket god vän, och även andra relationer är harmoniska.

Annons

oxen
Oxen 20/4 – 20/5
Du vill inte tränga dig på, så du är försiktig när du träffar nya människor. Vissa feltolkar det som ointresse – du måste vara mycket tydligare med vad du vill och känner. Våga ställa frågor, även om känsliga ämnen!

Tvillingarna
Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du dras till starka människor som det är fart och fläkt över. Någon du lär känna vill att ni ska starta ett gemensamt projekt. Varför tveka? Du behöver utmaningar att ta tag i, och krävande uppgifter gör att du utvecklas.

Kraftan
Kräftan 22/6 – 22/7
Du planerar ekonomin och funderar över vilka utgifter som är nödvändiga och vilka du kan dra in. Du är inte småsnål utan bara smart. I kärleken går det upp och ner, och du inser att det krävs kompromisser i vardagen.

Lejon
Lejonet 23/7 – 22/8
Du är öppen och generös, både ekonomiskt och känslomässigt. Det händer hela tiden något runt dig. Men du har svårt att lyssna på andra, särskilt på dem som ältar sina problem. Då blir du otålig och visar det också.

jungfru
Jungfrun 23/8 – 22/9
Känslorna går upp och ner i tvära kast. Du är lättpåverkad och måste undvika allt som drar ner din energi. Dit hör negativa och destruktiva människor. Umgås inte med folk bara för att du tycker synd om dem!

vagen
Vågen 23/9 – 22/10
Du är intresserad av resor, kunskap, nya sätt att tänka. Allt som är förutsägbart tråkar ut dig. Anmäl dig gärna till en kurs i något spännande ämne! I kärleken ökar harmonin om du och din partner byter miljö ett tag.

skorpionen
Skorpionen 23/10 – 22/11
Saker och ting utvecklas inte som du har tänkt. Risken med det är att du tappar självförtroendet och slutar anstränga dig. Ta inte allt så personligt! Du är på helt rätt spår, även om det blir lite knaggligt ibland.

skytten
Skytten 23/11 – 21/12
Nu gäller det att lita på intuitionen! Om du tänker för mycket blir allt krångligt, och du riskerar att fatta fel beslut. De motstridiga råd du får av andra bör du ta med en nypa salt. Din egen känsla är viktigare.

stenbocken
Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har mycket på gång, och varje gång du ska vila händer det något mer. Skriv listor på allt som måste göras, så får du bättre kontroll! Ett brev eller telefonsamtal innehåller glädjande nyheter som du väntat på.

vattumannen
Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är väldigt bra på att organisera och förstå stora sammanhang. Men de små praktiska detaljerna vill du helst slippa, eftersom de stör din koncentration. Ladda gärna batterierna genom att resa bort ett tag!

fisken
Fiskarna 20/2-20/3
Det handlar mycket om plikt och ansvar just nu. Du inser att du måste hålla löften även om det frestar på, och du bockar av dina åtaganden ett efter ett. En kritisk person kommer med helt onödiga synpunkter.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…