Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 11-17/12

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du deltar gärna i olika tävlingar, och vinstchanserna är goda. Dessutom lägger du mycket kraft på jobbet. Du är ständigt aktiv och hinner även hjälpa andra med sådant de inte själva gör. Självförtroendet ökar stadigt
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är principfast, på gott och ont. Många uppskattar att du följer dina ideal, men det finns tillfällen när du blir lite stel i ditt sätt att tänka.

Annons

Lyssna på andra och vara beredd att kompromissa ibland.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du slits mellan plikt och nöjen, och det är svårt att få tiden att räcka. Men humöret är bra ändå, och du känner att människor uppskattar både dig och dina talanger. En släkting hör av sig med en positiv nyhet.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du kommer överens med nästan alla, och ibland möts du av en värme som du inte väntat dig. Det finns en negativ person som försöker göra livet surt för dig, men du glider undan från konfrontationer.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du har starka åsikter och hamnar i ganska hetsiga diskussioner. Någon du känt länge förvånar dig genom att tycka tvärtom i en viktig fråga. Bli inte osams – försök förstå varandra! Ni kan båda lära er mycket av det.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är bra på att organisera fester och stora evenemang. Folk runt dig hakar på och verkar glada över att du tar ansvar. Men det finns en person som motarbetar dig i det tysta. Var på din vakt!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du får kontakt med människor som har spännande tankar och visar nya sammanhang. Det är stimulerande – du inser att du måste öppna upp för förändringar. Något du velat göra men inte vågat kan äntligen bli av.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du har småsaker som måste bli klara inom en viss tid. Det är stressigt men stimulerande. Någon som hjälper till gör irriterande misstag men vill inte stå för det. Det är lika bra att du gör allt själv!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är effektiv och snabbtänkt. Ingen förstår hur du kan få så mycket gjort – du blir nästan själv förvånad. Ditt utåtriktade sätt ger dig nya, trevliga kontakter. En kortare resa blir stressig men givande.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är romantisk, generös och kreativ. Motgångar ska övervinnas – ditt positiva tänkande hjälper dig framåt. Du vågar även ta kontakt med folk som intresserar dig, inte bara vänta på andras initiativ.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är optimistisk och tar dig an saker med förnyat självförtroende. Om andra sitter och slöar gör du deras jobb av bara farten. När det gäller pengar bör du inte ha bråttom. Gör helst inga stora affärer.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du behöver tänka över saker och ting i lugn och ro. Men mycket händer, och stillheten vill inte infinna sig. Kanske är du ”för snäll” och ställer upp för andras skull? Fundera på vad du själv vill!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…