Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 12-18/3

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du sätter igång saker utan att tänka efter. Det går bra till en början, men så krånglar det till sig och du vet inte hur du ska få ihop det. Tappa inte humöret! Lyssna däremot gärna på vänners kloka råd.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Energin går på sparlåga. Men du har en del intressanta planer som förtjänar bättre än att läggas åt sidan. Det är viktigt att du prioriterar vettigt, så du inte slösar den kraft du har på rena oväsentligheter!
Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du vill vara självständig och gillar inte alls när andra säger åt dig vad du ska göra.

Annons

Ofta protesterar du genom att göra precis tvärtom. Du förvånar ofta folk, och ingen har i alla fall tråkigt i ditt sällskap.

Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du tänker positivt men har ofta bråttom och tar onödiga risker. Men dina relationer fungerar bra. Du lyckas charma en svårflirtad person, och det kan leda till både ett nytt samarbete och ekonomisk vinst.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du har en del praktiska saker att ta itu med, och viktiga beslut som måste fattas. Men det är inte lika brådskande som du tror just nu, så du kan gärna vänta tills du har mer information. Tålamod lönar sig!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du kan få människor att känna sig trygga och bekväma. Skulle det inträffa något oväntat tar du genast ansvar och ser till att allt flyter. Du gör det bästa av alla situationer både hemma och på jobbet.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du står för dina åsikter. Men det finns någon som alltid ifrågasätter det du gör och säger, och ni hamnar rejält osams. Konflikterna tär på din energi – kanske är det bättre att du söker dig till andra.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du får ett ryck och tar tag i saker som blivit liggande. Du har också lite tur med pengar. Troligen får du en gåva eller en vinst, och du kan kosta på dig att vara generös mot dina närmaste. 
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du är entusiastisk och allt ska vara storslaget och gränslöst. Du inspirerar andra att tänka likadant. Kom ihåg att ha koll på detaljerna! En ny relation börjar bra men blir nog inte lika långvarig som du tror.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har synpunkter på en närståendes beteende, och ibland uttrycker du dig lite bryskt. De konflikter som uppstår blir dock korta, eftersom varken du eller andra låter er styras av stolthet och prestige.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är principfast och rättvis. När det uppstår konflikter kan du lösa dem snabbt och på okonventionella sätt. Du ser allas goda sidor, och det inspirerar andra. Det blir utrymme för fest, så bjud gärna hem folk!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du tänker klart, och det är en bra tid för att fatta viktiga beslut och att sortera bland högar och prylar. Ett trevligt besked från en släkting höjer humöret och ger dig ännu fler nya idéer att gå vidare med.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…