Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 13-19/2

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du lär känna nya, helt olika människor. De kanske inte gillar varandra, men du trivs i alla kretsar. Du har bara svårt för snålhet och är själv nästan överdrivet generös. På fester får du mycket uppmärksamhet.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du visar dina praktiska färdigheter och får välförtjänt beröm. Nu vill du ha nya utmaningar – ju svårare det är, desto mer nyfiken blir du.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Men du är också lättirriterad, så även små motgångar orsakar utbrott.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du står för dina åsikter, trots att någon ifrågasätter allt du säger. Det är lite grann som att du blir testad, men ganska nyttigt. Du tvingas finslipa dina argument vilket gör dig ännu säkrare.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Någon försöker övertala dig att gå med i ett projekt du inte känner för. Fall inte för smicker – var hellre lite extra kritisk. Självständiga aktiviteter fungerar bättre än de där du måste ta hänsyn till andra.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Det händer mycket runt dig. Du försöker att inte bli personligt berörd, men det går inte. När det verkligen gäller engagerar du dig med hull och hår. Det blir mer dramatiska utspel och stora gester än vanligt.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du litar inte på egna eller andras känslor. Därför söker du enbart logiska förklaringar till allt som händer. Men det räcker inte alltid – varför inte vara mer öppen för det okonventionella och mystiska?
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du måste välja vad du helst vill satsa på och sedan gå helt in för det utan att tveka och vela. Då kan du lyckas med vad som helst. Du har dessutom tur och träffar rätt folk, så du får hjälp när det behövs.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är ovanligt försiktig och vill inte stöta dig med någon. Bäst mår du när du får vara ifred med kreativa göromål. Nya talanger kan utvecklas, och du blir så inspirerad så du glömmer tid och rum.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du influeras av motstridiga krafter och blir osäker på din åsikt. Förhasta dig inte – ett viktigt beslut kan gärna vänta ett tag. På kärleksfronten ser det dock ljust ut, det tycks vara ett slags nytändning på gång!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är optimistisk och tycker att problem är till för att lösas. Men du har väldigt bråttom med allt, och du kan bli lite beskäftig i din iver att styra upp saker. Mer lyhördhet och ett lugnare tempo är vad som behövs.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har många bollar i luften men känner dig orolig utan att veta varför. Diskutera igenom dina funderingar med någon du verkligen litar på. Det mesta klarnar om du får en utomståendes synpunkter.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Något du bestämt dig för utvecklas inte som det var tänkt. Du vågar inte lita på intuitionen och blir smått handlingsförlamad. Ägna dig åt något helt annat ett tag: en bra bok eller film ger fin avkoppling.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…