Annons

Annons

Horoskop Dina Stjärnor 13-19/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du har stark utstrålning och trivs som fisken i vattnet på fester och stora middagar. Dessutom är du romantisk och blir lätt förälskad. Har du en relation blir den ännu bättre än tidigare. Du och din partner är generösa mot varandra.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du vill förändra och försköna hemma. Idéer har du hur många som helst, det handlar bara om att pengarna ska räcka.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Kanske kan du stärka kassan genom att sälja några gamla prylar? Det är bara bra att rensa ibland!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Ta alla chanser till miljöombyten och andra resor! Du är utåtriktad och gillar att prata med nya människor, så du gör trevliga bekantskaper i alla sammanhang. Troligen får du en oväntad kärleksförklaring dessutom!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det ljusnar ekonomiskt. Kanske är det ett avtal som går i lås, eller någon betalar en skuld som du glömt bort. Du är inte direkt sparsam utan använder alla extra penningtillskott till att köpa saker som du länge velat ha.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Dina ledaregenskaper visar sig i alla sammanhang. Men du är inte så tuff som många tror utan mycket känslig för kritik. Så länge du får bra respons är allt frid och fröjd, men ve den som sårar din stolthet!
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Med kritiska och vakna ögon iakttar du allt som händer omkring dig. Dina kommentarer är humoristiska men har ofta en vass udd. Du längtar efter att lära dig något nytt, så anmäl dig gärna till kurser av olika slag.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du reagerar väldigt personligt på allt som händer omkring dig, även om du inte är direkt inblandad. Försök att inte komma med synpunkter i tid och otid, det bara retar folk. Objektivitet och distans gör mer nytta.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du råkar i luven på en av dina vänner. Det är inget allvarligt, utan handlar om att ni har olika åsikter om hur saker och ting ska gå till. Känslorna svallar och ingen vill ge sig, men till slut skrattar ni åt alltihop.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du vill bli tagen på allvar, och då måste du själv visa andra respekt. Använd inte ditt sinne för humor till att driva med människor som råkar vara avvikande eller udda – var empatisk och försök förstå dem istället!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har förmåga att glädjas åt småsaker, och din optimism inför framtiden ökar. Folk runt dig inspireras av ditt goda humör, och du blir erbjuden någon typ av nytt samarbete. Våga ta chansen, det kan bli bättre än du tror!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du träffar spännande, färgstarka människor som vill ha med dig på olika aktiviteter. Varje dag händer det något nytt. Tiden räcker tyvärr inte till för allt, så du måste vara ärlig och säga nej till vissa saker.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du träffar en person som är sansad och klok och som kan öppna nya dörrar för dig. Både privat och arbetsmässigt är det spännande saker på gång! Det är också fördelaktigt att samarbeta när det gäller pengar och affärer.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…