Annons

Annons

Horoskop-Dina stjärnor 14-21/5

horoskop

 

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du bryr dig om dina närmaste, och ditt engagemang är både känslomässigt och praktiskt. Du är inte rädd för besvär. Men du är ändå stressad – oväntade händelser ställer till det.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är energisk och noggrann i stort och smått. Du träffar mycket folk – ibland handlar det om planerade möten, andra gånger om oväntade sammanträffanden.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Det är trevligt nästan jämt, och humöret är på topp!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har intressanta planer för den närmaste framtiden. Men ofta hakar något upp sig när du ska sätta dem i verket. Du är på väg åt rätt håll och når dina mål med en blandning av list och tålamod!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du är intresserad och pratar gärna känslor och relationer. Dessutom har du tur i kärlek, så våga ta initiativ om du är intresserad av någon! Ekonomin ser tveksam ut – du gör av med mer pengar än du får in just nu!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du drar i trådar och ser till att allt fungerar. Det är en mycket bra vecka för att sjösätta nya projekt. En person försöker dra in dig i något slags maktkamp, men du är smidig och undviker det.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du är diplomatisk och skapar bra sammanhållning i olika grupper. Människor som är olika inser hur mycket de ändå har gemensamt när du pratar med dem. Dina egna känslor pratar du inte så mycket om.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du får en riktig energikick och vill engagera dig i något nytt – gärna något utmanande och spännande. Men slarv och vårdslöshet kan orsaka problem, och du måste vara noga även med de små detaljerna.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är intensiv och gör ett starkt intryck på alla. Du har också dina egna idéer, en förmåga att se oväntade infallsvinklar, vilket många tycker är spännande. I förhandlingar och diskussioner lyckas du bra.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har många idéer och försöker hitta möjligheter att förverkliga dem. Eftersom du inte kan göra allt ensam måste du hitta folk du kan samarbeta med. Förklara tydligt vad du vill, så får du den hjälp du behöver.

stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du hör och läser mycket som du vill diskutera med dina vänner. Bjud gärna hem lite folk! Även välgörenhetsarbete är givande. Många behöver hjälp, och även relativt små insatser från dig lär uppskattas!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är lättirriterad. Minsta fel kan orsaka riktiga utbrott. Mest kritisk är du mot dig själv, men även de i din närhet drabbas. Försök behärska dig, annars gör du dig till ovän med folk helt i onödan!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du kommer bra överens med barn och ungdomar – det är värre med de som är äldre än du själv. Konflikter kan uppstå från ingenting, och du måste hela tiden tänka på vad du säger så att inget kan missförstås.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…