Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 15-21/10

Veckans astro

 

 

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Du vill se en början och ett slut på allt du gör. Det ska vara enkelt och det ska gå fort. Stora framtidsfrågor har du ingen lust med just nu, och lika bra är det. Gör det som passar bäst och som du blir glad av!

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Du är på lättsamt humör och skapar lätt en festlig stämning. Även om du inte gör så mycket väsen av dig, lägger människor märke till dig. Någon som länge haft ögonen på dig visar öppet sitt intresse.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du försöker vara allt för alla men hinner inte engagera dig så djupt som du vill. Många små praktiska detaljer kräver din tid. Det gäller att organisera allt från början, annars får du aldrig något riktigt grepp.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du kan trivas i alla slags miljöer och mår bra när du har folk runt dig. På fester får du mycket positiv uppmärksamhet. Har du haft kärleksproblem? De reder upp sig efter en öppen och ärlig diskussion.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du vill ta det lugnt, men flera oväntade händelser gör att du måste vara alert hela tiden. I akuta situationer är omdömet bra – allt ordnar sig på bästa sätt. En resa blir ännu mer givande än du tror från början.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
En vän hör av sig med goda nyheter. De kritiska kommentarer du kan ha är nog bäst att behålla för dig själv – dina ord påverkar mer än du tror. Ekonomin går uppåt och en snabb affär ger trevliga extrapengar.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du har många djupa funderingar. Livet, kärleken, personlig utveckling – du ser samband du inte sett förr och vill förstå mer om allt. Stressiga miljöer bör du undvika, eftersom alla intryck går rakt in i dig.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Veckan är bra för att träffa vänner och bekanta. Du lever upp när det händer saker och du kan delta i spännande samtal. Du blir så lätt inspirerad att tänka i nya banor. Förändringar är på väg.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du vill vara fri att följa dina impulser – rutiner skyr du som pesten. Om någon försöker tvinga in dig i ett visst mönster smiter du undan. Jobbmässig ser det bra ut, och din initiativförmåga uppskattas.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du tänker konstruktivt och hittar lösningar på problem. Men allt fungerar ändå inte – det beror på att andra människor sätter käppar i hjulet. Du kan inte göra så mycket mer än att ha tålamod och fortsätta tro på dig själv.
vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Håll noggrann ordning på allt du ska göra, annars blir det bara stökigt. Dessutom är det bra om du sätter gränser mot en mycket krävande person som försöker lägga beslag på all din tid. Våga säga nej ibland!

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du känner att allt är möjligt om man vågar följa sitt hjärta- ett budskap du försöker sprida till folk i din omgivning. Själv visar du vägen genom att gå mot strömmen när det krävs, och det imponerar på många.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…