Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 15-22/1

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du löser problem genom att tänka i nya banor. Men du är otålig – hakar något upp sig lämnar du över det till andra. Dina relationer fungerar inte helt friktionsfritt – se upp så du inte skaffar dig ovänner
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du är både idérik och effektiv. Men det märks inte alltid hur mycket du gör, eftersom du aldrig gör något väsen av det.

Annons

Försök ta lite mer plats, annars finns risken att andra tar åt sig äran av det du presterar.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du är utåtriktad och trivs där det är mycket folk. Ofta hamnar du i hetsiga diskussioner, och du pratar hellre än lyssnar. Ett trevligt ekonomiskt besked kommer i rättan tid, och du kan unna dig lite extra.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har många järn i elden och håller ordning på det mesta. Men du är också lättirriterad och gillar inte när folk är påträngande. Du försöker vara trevlig mot alla, men det är svårt. Ingen bra vecka för att inleda nya relationer.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är nyfiken och vill veta så mycket som möjligt om andra. Men tro inte på allt du hör! Någon upplever dig som påflugen och hämnas genom att ge dig felaktig information. Det gäller att tänka klart och kritiskt.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du funderar mycket över känslor och relationer. Kanske ser du vissa i ett nytt ljus, och uttrycker din uppskattning på många sätt. Ett gammalt missförstånd kan äntligen redas ut, till stor lättnad för alla inblandade.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du längtar efter att lära dig något nytt. Det finns mycket som lockar. Men din rastlöshet gör att du inte vågar satsa helhjärtat på något, och du är inte helt tillfreds med dig själv. Kanske har du för höga krav?
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du tycker om att analysera och lösa alla slags gåtor. Ofta ser du sammanhang som andra missar, då du tänker både djupt och brett. Dina insikter kan vara bra för många människor, så dela med dig av dem!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du lyckas med det mesta och självförtroendet blir bättre. I grupper kan du göra stora insatser för att hjälpa andra, och du drar i trådar på ett smart och diskret sätt. Även ekonomin får ett välbehövligt lyft.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är både rättvis och generös, så dina relationer fungerar väldigt bra. Folk dras till dig, och du får komplimanger i olika sammanhang. Det är också en konstnärligt inspirerande period. Våga följa dina egna kreativa idéer!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
En person i din närhet har dåligt självförtroende och saboterar ofta för sig själv. Du försöker lyssna och förstå, ditt engagemang betyder mycket mer än du själv tror. Håll inte inne med vad du tycker och tänker!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du träffar någon du inte sett på länge. Det blir ett bra möte som väcker både känslor och nya idéer. På jobbet blir inte så mycket gjort, då du drömmer istället för att koncentrera dig på en sak i taget.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…