Annons

Annons

Horoskop – dina stjärnor 16-22/4

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Det är en bra period för att starta nya projekt. Du är målmedveten och lagom envis, och det du beslutar dig för blir av. Men du vill inte att andra ska blanda sig i för mycket, så du håller dina planer för dig själv tills vidare.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du blir inte arg i första taget, men nu finns det risk för riktiga utbrott! Ibland undrar du själv var detta kommer ifrån, men det är nog sådant du hållit inom dig en längre tid.

Annons

Fysisk aktivitet skapar mer balans.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du gör ditt bästa för att alla runt dig ska trivas. Men en person blir aldrig nöjd, hur du anstränger dig. Ta det inte personligt! Satsa istället dina krafter på människor som du vet uppskattar dig.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det blir en intensiv vecka med spännande möten och du gör en ny bekantskap som påverkar dig djupt. Ni tänker i samma banor och kan komma att samarbeta i framtiden. Ekonomin är däremot lite skakig.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du tar gärna initiativet om folk runt dig står handfallna, och du gillar att styra. Utmaningar ger dig energi. Det är en bra tid för att planera eller boka en resa, du är intresserad av att vidga dina vyer.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Låt inte impulserna styra när du fattar beslut! Du tenderar att överila dig och glömma detaljer, så allt kan bli fel. Jobba gärna praktiskt – det är jättebra. Du är snabbare än många och gillar att ta i ordentligt.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är utåtriktad och nyfiken på allt och alla. Närfolk har problem är du snabb med goda råd, även om de inte ber om det. Det du säger är i regel vettigt, men många har ändå märkligt svårt att lyssna.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du försöker samarbeta med olika slags människor. Det går bra till en viss gräns, men konflikter lurar under ytan. Ibland måste du kompromissa istället för att hålla på principer. På sikt tjänar du på det.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du ser filosofiskt på små motgångar och oväntade händelser. Framför allt inser du att du kan lära dig något av allt som sker. Andra blir inspirerade av din positiva inställning. I kärleken går det åt rätt håll.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är i en trevlig och harmonisk period. På fester gör du ditt bästa för att höja stämningen, och får komplimanger från alla håll. Dessutom har du förmåga att uttrycka dina känslor så att alla förstår.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du har många goda föresatser om hur du ska organisera din vardag effektivt. Skriv gärna upp allt så du inte glömmer något! Ett inbokat möte med en gammal vän blir väldigt trevligt och ger bra idéer.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är väldigt alert och vill prata och diskutera om allt och alla. Att läsa böcker är också givande. Du är road av det mesta och snappar lätt upp ny information. Gå gärna på föredrag, kurser och annat bildande!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…