Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 16/7-22/7

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Det är en bra tid för alla projekt som rör hus, hem och trädgård. Du får mycket gjort, och snabbt går det också. Däremot bör du helst undvika allt som är stelt och byråkratiskt, för sådant leder till frustration och tappat humör.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Nu är det dags att bestämma dig i en ekonomisk fråga. Du har alla fakta på hand, och det är ingen idé att skjuta upp något.

Annons

Kontakter med vänner och bekanta är mycket intensiva, och du får välbehövlig hjälp med praktiska saker.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du har många intressanta tankar och åsikter som du inte vill uttrycka, eftersom du är rädd att få alla emot dig. Men du är nog överdrivet försiktig. Det kan faktiskt vara befriande med någon som vågar säga sin mening
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du får som du vill utan att egentligen anstränga dig. Det gör förstås att humöret stiger, och du vågar testa helt nya saker. Någon söker kontakt och vill diskutera ett gemensamt projekt. Var öppen för förslag men gör inget förhastat!
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du håller på formerna och gillar inte alls när människor avsiktligt bryter mot alla regler. Kanske är du själv för stelbent? Det är inte fel att ha principer, men lite mer flexibel kan du ändå vara, både för din egen och andras skull.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Perioden är bra för att träffa människor och inleda samarbeten. Något som börjar trögt kan bli oväntat givande. Även i kärleken ser det lovande ut. Däremot bör du akta dig för människor som är skrytsamma och arroganta!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du gillar att pyssla med praktiska saker och är kreativ i ditt sätt att lösa problem. Men humöret är inte stabilt, och du blir väldigt uppretad när människor stör dig i onödan. Självbehärskning behövs om du ska nå dina mål.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du gör det du ska men känner inget stort engagemang. Det behövs nya intryck och impulser, för det verkar som att du har fastnat. Tillåt dig att bryta rutinerna, hitta på något udda som kan förvåna både dig själv och andra!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du behöver tid att fundera och reflektera i lugn och ro. Människor kan uppleva dig som ”svår” eller hemlighetsfull, eftersom de märker att du inte säger allt du tänker. Men du håller på din integritet och låter ingen störa dig.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du är inne i en intressant förändringsperiod, och allt går väldigt fort. Människor du inte träffar så ofta häpnar när de får höra om allt som hänt. Något som rör pengar orsakar bekymmer, men det tycks vara tillfälligt.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är alert och ser allt väldigt klart. Det gäller även problem som det är andras uppgift att lösa. Visst kan du komma med goda råd, men lägg dig inte i för mycket, för då skapar du bara motstånd. Var inte överambitiös!
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Folk omkring dig har svårt att enas om vad de vill göra. Det blir upp till dig att komma med konstruktiva förslag. Idéer har du hur många som helst. Men det går för fort ibland, och du måste ta dig mer tid att förklara hur du tänker.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…