Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 17–23/9

horoskop

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Nu finns risk för missförstånd och trassel med kommunikation. Fatta inga viktiga beslut om du kan låta bli, särskilt om det är flera är inblandade. Om du ska ut och resa bör du dubbelkolla tider och biljetter.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Oväntade händelser gör att du snabbt måste ändra dina planer. Ge avkall på ditt behov av att styra och planera, och försök ha en mer filosofisk attityd. Allt blir som det ska om du bara låter det ta lite tid.
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du tycker om att umgås med folk. Men ställs krav på att du ska vara på det ena eller andra sättet reagerar du med att göra tvärtom. Du vill bli respekterad för den du är, inte bli inplacerad i färdiga fack och fållor.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du tar nya bra initiativ men är splittrad och orkar inte fullfölja något. Som tur är finns det andra som kan hjälpa till, och du märker att dina idéer leder i rätt riktning. En släkting kommer med intressanta nyheter.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Hälsofrågor intresserar dig, och du testar gärna nya metoder för att må bättre. Energimässigt är du stabil, och det är gynnsamt att starta projekt. En av dina vänner hjälper till, men du klarar dig nog bättre på egen hand.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Du är intresserad av hur andra tänker och hamnar i många spännande diskussioner. Det händer alltid något roligt omkring dig. En oväntad kärleksförklaring gör dig smickrad, även om du inte besvarar känslorna.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du är orolig för en av dina bekanta som går igenom en kris. Du vill gärna hjälpa men vet inte riktigt hur. Om du helt enkelt lyssnar och förstår, utan att komma med några egna värderingar, så räcker det långt.

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du kommer bra till din rätt i grupper och får ofta en ledande roll. Folk litar på dig och du gör ingen besviken. Lite trassel runt ett kontrakt kan det ändå bli – ha is i magen istället för att göra något förhastat.

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Ditt frihetsbehov kolliderar med din pliktkänsla. Självklart vill du prioritera det som är roligt för stunden, men vissa uppgifter går inte att skjuta upp. Du får stålsätta dig och sedan belöna dig när allt är klart.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du bearbetar känslor och upplevelser, och bortglömda minnen väcks till liv. Det är viktigt att du pratar med någon du litar på  – då går din personliga utveckling snabbare. Ett ekonomiskt samarbete ger goda vinster.

vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du träffar intressanta människor som berikar ditt liv på olika sätt. Det finns också chans till en romans, om du är öppen för det. Men tänk extra på din hälsa. Satsa på att äta näringsrik mat och vila mycket!

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du är öppen och tolerant. Människor dras till dig då de känner att du accepterar dem som de är. Men ibland är du också lättlurad och tror det bästa även om väldigt besvärliga personer. Var inte naiv!


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…