Annons

Annons

Horoskop – Dina stjärnor 19-25/2

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Nu händer det saker. Du hamnar i hetluften och folk lägger märke till dig. Du utstrålar en blandning av charm och styrka, och många vill umgås med dig. Alla slags projekt och nystarter blir lyckosamma.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du känner dig inåtvänd och lite håglös. Kanske önskar du att du kunde tacka nej ibland, men du vill inte heller bryta dina löften.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Ladda batterierna genom att meditera, läsa eller lyssna på musik i lugn och ro!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du stöter ihop med gamla bekanta och det finns massor att prata om. Risken finns att viktiga meddelanden kommer på avvägar, så var noga med alla brev och mail – både de du skickar och de du tar emot.
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Du har både idéer och energi men är också väldigt rastlös. Så du gör lite här och lite där, utan att bli riktigt nöjd med något. Men ingen verkar missnöjd, så du kanske är onödigt självkritisk?
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Frågor som rör etik och moral engagerar dig, och du vill få ut dina åsikter i alla möjliga sammanhang. Någon som inte lagt märke till dig innan upptäcker din kapacitet, och du får ett intressant erbjudande.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Det ställs en hel del krav på dig, och du blir den som alltid finns till hands och ställer upp. Egentligen skulle du behöva mer tid för dig själv, men det tycks vara svårt att få just nu. Lika bra att gilla läget!
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Det händer något oväntat varje dag, oftast kring mänskliga möten. Du träffar folk vart du än går, och även på jobbet rör det sig om att få samarbeten att fungera. Du är den diplomatiska spindeln i nätet.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
Du är noga med ditt hem. Allt ska vara precis som du vill ha det – ägna inte för mycket tid åt detaljer. Det kan bli konflikter med en närstående som vill prioritera helt andra saker. Båda måste försöka kompromissa.
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har sinne för affärer och ser direkt var det går att göra vinster. Samtidigt är du generös och delar gärna med dig. Men om någon försöker utnyttja dig märker du det direkt och vågar också säga ifrån.
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du vill ha nya utmaningar och är beredd att anstränga dig för att lyckas. Men du har en konkurrent som är väldigt alert, och det oroar dig. Kanske borde ni bli vänner med varandra och rentav samarbeta?
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är alert och snabb i dina reaktioner. Oväntade händelser stör dig inte, du blir snarare upprymd av avsteg från normen. Kontakten med vänner är intensiv, och en inbjudan till fest gläder dig mycket.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du får in extra pengar och kan unna dig lite lyx. Du är också generös mot andra. Jobbmässigt är det krävande och händelserikt. Lägg inte all energi på småsaker – se de stora perspektiven!

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…