Annons

Annons

Horoskop dina stjärnor 20-26/8

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Allt går åt rätt håll, men inte lika snabbt som du skulle önska. Du tar två steg fram och ett tillbaka. Hetsa inte upp dig över småsaker som du inte kan påverka. Lugn och eftertanke hjälper dig att klara hindren.
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du har laddade möten med människor, så det blir känslomässigt turbulent. Men det handlar om någon form av nystart.

Annons
Gilla Året Runt på Facebook

Goda relationer inleds, och någon du träffar nu kan bli en vän för livet, en riktig själsfrände.

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
Du tar dagen som den kommer och har en förvissning om att allt ordnar sig. Däremot finns det en person i din närhet som oroar sig för allt möjligt och omöjligt. Försök överföra lite av din egen attityd!
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Det händer något oväntat varje dag. Du har många planer och är försiktigt optimistisk. Men du behöver hjälp med praktiska saker, så det är tur att flera personer som är skyldiga dig en tjänst.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är energisk, kreativ och snabbtänkt. Nya projekt går framåt med stormsteg, och du får beröm av någon som tidigare varit tveksam. Även i kärleken ser det bra ut. Du blir lätt förälskad och vågar visa känslor öppet.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
Du tycker ofta att folk runt dig är tröga och agerar gärna på egen hand. Det blir en del experimenterande som får oväntade resultat, och du trivs när det är lite spännande. På jobbet anstränger du dig mer än de flesta.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du är ovanligt bestämd och ser till att alla vet vad du tycker. Ett möte ger det resultat du hoppats på. Men du tar inga risker, varken känslomässigt eller ekonomiskt. Trygghet är viktigare än spänning.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
En ny bekantskap får allt större plats i ditt liv, och ni har alltid något nytt att prata om. Du får också chans att reda ut ett missförstånd. Backa inte av försiktighet, för det kommer du att ångra senare!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du har många djupa samtal om ämnen som verkligen berör dig. Något avkopplande som du verkligen sett fram emot blir inte av, och du får invänta nytt tillfälle. Håll humöret uppe, det mår både du själv och andra bäst av!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du lär känna någon som är stark, spännande och intensiv. Det slår gnistor mellan er, på flera sätt. Attraktionen finns men det uppstår också gräl om de mest oväntade saker. Var försiktig med att låna ut pengar!
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du gillar att analysera situationer och känslor. Om någon vän har problem engagerar du dig till hundra procent. Glöm inte att lösa en akut penningfråga! Du kan få hjälp med det från oväntat håll.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du känner dig åsidosatt när folk runt dig kräver mycket uppmärksamhet. Tolerans och tålamod är nödvändigt. De konflikter som uppstår kan faktiskt lösas på ett enkelt sätt om ni talar ut om saken.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…