Annons

Annons

Horoskop-Dina stjärnor 22-28/1

horoskop

värdur Väduren 21/3 – 19/4
Du är öppen och mottaglig. Konst, musik och böcker ger starka intryck som behöver tid att sjunka in. Du upptäcker skapande talanger du knappt visste att du hade. Anmäl dig gärna till en kurs om du vill utvecklas!
oxen Oxen 20/4 – 20/5
Du vill underlätta tillvaron för andra och har många idéer. Vissa envisas dock med att försöka lösa sina problem själva, och det får du respektera.

Annons

Se till att finnas till hands, men på ett diskret sätt!

Tvillingarna Tvillingarna 21/5 – 21/6
På ett diskret sätt kan du styra andra så de gör precis som du vill. Även i stora grupper får du en ledande roll så du kan uttrycka dig så alla förstår. Ideell verksamhet för yngre är också givande
Kräftan Kräftan 22/6 – 22/7
Allt går åt rätt håll, men det är dags att lugna ner tempot. Se till att du får tid att reflektera, utan besvärliga människor som avbryter och stör med frågor om bagateller! Ekonomin blir något bättre.
Lejon Lejonet 23/7 – 22/8
Du är sällskaplig och generös, dina relationer blir allt bättre. Dessutom är du väldigt mån om att ha harmoni runt dig. Har någon i din närhet problem griper du genast in, och dina insatser betyder mycket.
jungfru Jungfrun 23/8 – 22/9
En konfliktsökande och krävande person söker ditt sällskap, och du har svårt att säga ifrån. Men det måste du, för din egen skull. Att vara ”snäll” i alla lägen hjälper ingen utan gör dig bara utmattad.
vågen Vågen 23/9 – 22/10
Du inser att du har glömt göra en del viktiga saker, och nu blir det ganska bråttom. Din effektivitet når oanade höjder, så allt blir klart i tid. Det är fest på gång – den blir roligare än du väntat dig.
skorpionen Skorpionen 23/10 – 22/11
När du umgås med dina närmaste och allt är frid och fröjd, åtminstone på ytan. Men du vill ha mer spänning och upplever trygga rutiner som kvävande. Dela med dig av dina känslor – dölj dem inte!
skytten Skytten 23/11 – 21/12
Du tar mycket ansvar, löser en knepig situation och har anledning att vara nöjd med dig själv. Ändå tvivlar du på din förmåga, och behöver höra av andra att du verkligen är bra. Tur att du har stöttande vänner!
stenbocken Stenbocken 22/12 – 20/1
Du har tvekat inför ett beslut, mycket har känts osäkert, men nu börjar det klarna. Bestäm hur du vill ha det. Lyssna gärna på andras råd men låt dig inte styras. Din egen intuition är ändå viktigast.
vattumannen Vattumannen 21/1 – 19/2
Du är på bra humör – än bättre blir det när du får komplimanger från flera håll. Ordna gärna en fest och tacka ja om du själv blir bortbjuden! Lite speltur har du, men stora ekonomirisker bör du inte ta.
fisken Fiskarna 20/2-20/3
Du är energisk och vill hela tiden göra något nytt. Står allt stilla blir du på dåligt humör och hamnar i onödiga konflikter med närstående. Ta egna initiativ – då löser du problem som andra skjuter upp.

 


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…