Annons

Annons

Horoskop Dina Stjärnor 22-28/10

Veckans astro

vadur
Väduren 21 mar – 19 apr
Många praktiska saker måste ordnas, och du betar av allt i tur i ordning. Visst stöter du på en del irriterande hinder, men effektiviteten är ändå på topp. Frågor som rör hälsa och friskvård upptar också mycket av din tid.

Annons

oxen
Oxen 20 apr – 20 maj
Intuitionen är förstärkt, och du vet precis hur du ska agera i olika situationer. Vissa i din närhet krånglar till det för sig men du har koll på allt. Dessutom är du romantisk. Bjud gärna din partner på en extra god middag!
Tvillingarna
Tvillingarna 21 maj – 21 jun
Du gillar inte konflikter utan drar dig undan om det blir bråk och stök. Bäst trivs du hemma, när du kan pyssla med ditt utan stora utmaningar. Färg, form och inredning roar dig, och det är läge för att skaffa lite nytt.

Kraftan
Kräftan 22 jun – 22 jul
Du är rastlös och börjar med olika saker utan att ha någon klar bild av hur du ska slutföra dem. Du har i alla fall roligt när du håller på, och nya idéer kommer hela tiden. Korta resor och utflykter ger också stort utbyte.

Lejon
Lejonet 23 jul – 22 aug
Du är energisk och målmedveten. Inget kan stoppa dig när du har bestämt dig för något. Det du startar nu kommer att påverka både ditt eget och andras liv positivt. Du klarar dig också bra i olika slags tävlingar.
jungfru
Jungfrun 23 aug – 22 sep
Det är snabba ryck nu, du får inte många lugna stunder. Allt är intensivt och spännande och ofta måste du ändra dina planer med kort varsel. Folk runt dig märker att du går på högvarv, och många förvånas över din energi.

vagen
Vågen 23 sep – 22 okt
Du träffar spännande människor som delar många av dina intressen. Men det finns också gamla bekanta som du inte kommer överens med just nu. Ni grälar om småsaker och ingen vill ge sig. Släpp det som inte fungerar!

skorpionen
Skorpionen 23 okt – 22 nov
Du har viktiga beslut att fatta men är osäker på vad du vill. Många försöker påverka dig, men de har motstridiga åsikter och du blir bara trött av att lyssna på dem. Gör inget drastiskt på ett tag – låt allt ligga till sig först!

skytten
Skytten 23 nov – 21 dec
Du trivs inte med att vara ensam utan vill gärna ha folk runt dig hela tiden. Eftersom du kan prata om vad som helst är du lätt att umgås med. Även på jobbet går det framåt och du visar att du kan ta ansvar.

stenbocken
Stenbocken 22 dec – 20 jan
Du orkar inte bråka om småsaker. Tvärtom, du är ovanligt tolerant och gör allt för att undvika disharmoni. Det är en mycket bra vecka för att träffa folk och inleda nya relationer. Du har en stark, positiv utstrålning.
vattumannen
Vattumannen 21 jan – 19 feb
Du vill göra ett gott intryck och kan vara lite manipulativ i din strävan att få alla att tycka om dig. Ärlighet lönar sig bättre, så var inte rädd för att vara rak och säga vad du tycker! Det kan faktiskt ge dig nya vänner.

fisken
Fiskarna 20 feb – 20 mar
Du dras till dem som utstrålar trygghet och stabilitet. En del av dem är yngre än du själv, men du känner ändå att du har mycket att lära av dem. Tur i kärlek har du också, och det är gynnsamt att inleda ett förhållande.


Kommentera


Annons

SENASTE RECEPTEN FRÅN ÅRET RUNT

Annons


Laddar startsidan…